Magazin Godine Život i godine

Susret sa starijom verzijom sebe (foto galerija)

Kada biste mogli da provedete dan sa starijom, iskusnijom verzijom sebe da li biste bili zadovoljni svojim izborima? Da li biste bili zadovoljni životom i relaksiranom rutinom života u trećem dobu? Ova pitanja postavila je sebi umetnica iz Njujorka…

Kyoko Hamada ima 42 godine i bavi se umetničkom fotografijom u Njujorku. Njene fotografije objavljivane su u vodećim časopisima, poput Wall Street Journal-a. Pre nekoliko godina započela je zanimljiv projekat:

– Od 2012. godine fotografišem sebe kao fiktivni lik “Kikuchiyo-san”. Ona je krhka starica i predstavlja one koje često zapostavljamo u životnoj trci, one koji moraju da se bore sa preprekama i teškoćama modernog sveta, i one koji su dovoljno hrabri da se suoče sa izazovima – priča Hamada.

Pogledajte ispod neke od njenih fotografija, a više na njenom sajtu KyokoHamada.com ili na Fejzbuk stranici: Kyoko Hamada – “I Used To Be You”

kyoko-hamada-kupatilo-stari-higijena

kyoko-hamada-ogledalo-izgled-starost

kyoko-hamada-policija-stari-bezbednost

Kyoko-hamada-samoca-bolest-starost-nemoc

kyoko-hamada-stari-priprema-hrana-kuhinja

 

kyoko-hamada-dorucak-stari-jaje-na-oko

kyoko-hamada-stari-zive-sami-stan-samoca

Kyoko-hamada-starost-zene-samoca


About the author

Penzin

Penzin je portal posvećen pitanjima starenja i poznih godina, kao i posledica koje će ovaj trend imati na pojedinca i društvo. Penzin edukuje, informiše i podseća na važne probleme i moguća rešenja za one koji se pripremaju ili su već u poznijim godinama, za one koji žele na vreme da razmotre sve mogućnosti, za one koji se staraju o ostarelim roditeljima, bakama i dekama. Za sve nas...

Tefter

Tefter

Draganova nagrada

Draganova nagrada - nagradni konkurs za najbolje putopisne priče i pesme starijih

Isplata penzija