Foto albumi Penzin preporučuje na Fejzbuku i Tviteru

Srpska istorija

Fejzbuk stranica “Srpska istorija” danas predstavlja možda najzanimljiviji internet sadržaj iz sfere nacionalne istorije…

Istorija, nacionalna i svetska, sa kanala nacionalne frekvencije premestila se na nekolicinu TV kanala kablovske televizije, gde je svaka epizoda prekinuta dugim pauzama sa najavama drugih sadržaja pa neretko treba provesti i po sat vremena ispred TV ekrana da bismo pogledali jednu priču koja zapravo traje svega dvadesetak minuta.

Fejzbuk stranica “Srpska istorija” danas predstavlja možda najzanimljiviji sadržaj iz ove sfere dostupan danas na internetu.

Ona svakodnevno podseća na one ključne, ali i neke manje poznate događaje, scene i anegdote, fotografije i novinske članke iz nacionalne istorije Srba.

Stranica obiluje retkim fotografijama, citatima, godišnjicama poznatih i skoro zaboravljenih događaja, i, iz “posta u post” vodi vas kroz vekove stradanja, ponosa i slave, uspeha i nacionalnih katastrofa.

Treba li napomenuti – stranica Srpska istorija vodi se na ćirilici… Fejzbuk stranicu Srpska istorija možete pratiti ovde!


About the author

Penzin

Penzin je portal posvećen pitanjima starenja i poznih godina, kao i posledica koje će ovaj trend imati na pojedinca i društvo. Penzin edukuje, informiše i podseća na važne probleme i moguća rešenja za one koji se pripremaju ili su već u poznijim godinama, za one koji žele na vreme da razmotre sve mogućnosti, za one koji se staraju o ostarelim roditeljima, bakama i dekama. Za sve nas...

Tefter

Tefter

Draganova nagrada

Draganova nagrada - nagradni konkurs za najbolje putopisne priče i pesme starijih

Isplata penzija