Foto albumi Penzin preporučuje na Fejzbuku i Tviteru

B92: Pokret 65+ za brigu o starijima – Stari nisu stvari

Stari nisu stvari – Pokret 65+ za brigu o starijima, humantarna je akcija Fonda B92, sa ciljem da okupi ljude dobre volje rešene da ulože svoje vreme, znanje, rad i sredstva da se poboljša položaj starijih ljudi u Srbiji.

Već od samog svog početka, ova akcija je sjajnim video spotovima privukla pažnju na jedno od najvažnijih zapostavljenih pitanja kod nas, i poštovanje i odnos društva prema svojim najstarijim pripadnicima dovela je u žižu javnosti.
Akcija je okupila i mnoge poznate “veterane”: arhitekte, muzičare, sportiste, motocikliste i druge javne ličnosti, ali i ljude i heroje života iz našeg neposrednog okruženja.

Ovu inicijativu možete pratiti direktno na sajtu akcije Stari nisu stvari, ali i na Fejzbuk stranici Pokreta 65+.


About the author

Penzin

Penzin je portal posvećen pitanjima starenja i poznih godina, kao i posledica koje će ovaj trend imati na pojedinca i društvo. Penzin edukuje, informiše i podseća na važne probleme i moguća rešenja za one koji se pripremaju ili su već u poznijim godinama, za one koji žele na vreme da razmotre sve mogućnosti, za one koji se staraju o ostarelim roditeljima, bakama i dekama. Za sve nas...

Tefter

Tefter

Draganova nagrada

Draganova nagrada - nagradni konkurs za najbolje putopisne priče i pesme starijih

Isplata penzija