Magazin Godine Život i godine

Srećan Uskrs hrišćanima, veliko hvala svima

Svim hrišćanima želimo srećne uskršnje praznike! Svim čitaocima želimo da se zahvalimo na podršci i da najavimo nove tekstove i nove sadržaje.

Dragi prijatelji i slučajni posetioci,

Svim hrišćanima želimo srećne uskršnje praznike!

Da Uskrs, koji se praznuje kao dokaz da je Ljubav pobedila smrt i koji je u osnovi hrišćanske vere, provedete ispunjeni blagošću. Da se setimo svih dragih ljudi koji nam život čine smislenim i lepim.

Sve posetioce Penzina želimo da obavestimo da redakcija sajta neće postavljati nove tekstove od petka, 18. aprila do ponedeljka, 21. aprila 2014. godine.

Penzin za to vreme neće biti “zaključan”, te vas pozivamo da čitate stare tekstove i pregledate albume sa fotografijama (svaka fotografija ima i svoj prateći tekst).

Od sledeće nedelje, novi tekstovi, a uskoro i novi sadržaji na Penzinu.

Zahvaljujući vama, Penzin postoji i razvija se.
Hvala vam, dragi ljudi.

Vaš Penzin

 


About the author

Penzin

Penzin je portal posvećen pitanjima starenja i poznih godina, kao i posledica koje će ovaj trend imati na pojedinca i društvo. Penzin edukuje, informiše i podseća na važne probleme i moguća rešenja za one koji se pripremaju ili su već u poznijim godinama, za one koji žele na vreme da razmotre sve mogućnosti, za one koji se staraju o ostarelim roditeljima, bakama i dekama. Za sve nas...

Tefter

Tefter

Draganova nagrada

Draganova nagrada - nagradni konkurs za najbolje putopisne priče i pesme starijih

Isplata penzija