Foto albumi Ideje za uživanje

Seniorski bioskop Opštine Vračar

14. novembra 2012. godine u opštinskoj sali za vračarske seniore organizovano druženje i prvi filmski matine. Uz čaj i kolače prikazan je jedan od kultnih filmova po izboru samih penzionera iz sredine pedesetih godina prošlog veka.

Sala je bila puna, a projekcije su nastavljene svake druge nedelje. Seniori gledaju filmove koje sami izaberu u anketi.
Zbog ograničenog broja mesta u sali potrebno je da se prijave Kol-centru na telefon 011 / 360 2 380.
22. januara 2013. godine, nakon novogodišnjih i božićnih praznika, projekcijom filma „Ne šalji mi cveće“ nastavljeno je druženje seniora, koje se organizuje svakog drugog ponedeljka u opštini Vračar.
Uz  komediju iz šezdesetih godina prošlog veka u kojoj igraju Doris Dej i Rok Hadson i uz već uobičajene čaj, kafu i kolače, vračarski seniori proveli su prijatno posle podne u društvu svojih vršnjaka.

About the author

Penzin

Penzin je portal posvećen pitanjima starenja i poznih godina, kao i posledica koje će ovaj trend imati na pojedinca i društvo. Penzin edukuje, informiše i podseća na važne probleme i moguća rešenja za one koji se pripremaju ili su već u poznijim godinama, za one koji žele na vreme da razmotre sve mogućnosti, za one koji se staraju o ostarelim roditeljima, bakama i dekama. Za sve nas...

Tefter

Tefter

Draganova nagrada

Draganova nagrada - nagradni konkurs za najbolje putopisne priče i pesme starijih

Isplata penzija