Početna Vesti Deca iz Zvečanske sa bakama na Adi Ciganliji

Deca iz Zvečanske sa bakama na Adi Ciganliji

Deca iz Zvečanske sa bakama na Adi Ciganliji

Mališani iz Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine iz Zvečanske 18. februara 2013. godine na Adi Ciganliji družili su se sa 20 baka iz klubova i dnevnih centara Gerontološkog centra Beograd u okviru akcije „Bake za decu“. 

Bake su uručile deci kape, šalove i rukavice, koje su same štrikale. Inicijator akcije bilo je Javno preduzeće „Ada Ciganlija“ čiji su zaposleni poklonili deci slatke paketiće i knjige izdavačke kuće „Vulkan“, koja je podržala akciju.

Otvaranjem Google oglasa na ovoj strani pomažete rad Penzina. Hvala vam unapred!

– Organizacijom današnjeg druženja želeli smo da na neki način ulepšamo dan deci iz Zvečanske, ali i bakama, koje su sa zadovoljstvom prihvatile našu ideju poklanjanja, i iskoristio bih ovu priliku da im se na tome zahvalim. Bake ne samo da su bile vredne, nego su nam dale i neke nove ideje koje ćemo u budućnosti sigurno realizovati – izjavio je direktor JP „Ada Ciganlija“ Aleksandar Stamenković.

Po završetku akcije sva deca su klizala na najvećem gradskom klizalištu, u pratnji instruktora. Druženju su prisustvovali i predstavnici Sekretarijata za socijalnu zaštitu grada Beograda.