Foto albumi Ideje za uživanje

Deca iz Zvečanske sa bakama na Adi Ciganliji

Mališani iz Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine iz Zvečanske 18. februara 2013. godine na Adi Ciganliji družili su se sa 20 baka iz klubova i dnevnih centara Gerontološkog centra Beograd u okviru akcije “Bake za decu”. 

Bake su uručile deci kape, šalove i rukavice, koje su same štrikale. Inicijator akcije bilo je Javno preduzeće “Ada Ciganlija” čiji su zaposleni poklonili deci slatke paketiće i knjige izdavačke kuće “Vulkan”, koja je podržala akciju.

– Organizacijom današnjeg druženja želeli smo da na neki način ulepšamo dan deci iz Zvečanske, ali i bakama, koje su sa zadovoljstvom prihvatile našu ideju poklanjanja, i iskoristio bih ovu priliku da im se na tome zahvalim. Bake ne samo da su bile vredne, nego su nam dale i neke nove ideje koje ćemo u budućnosti sigurno realizovati – izjavio je direktor JP “Ada Ciganlija” Aleksandar Stamenković.

Po završetku akcije sva deca su klizala na najvećem gradskom klizalištu, u pratnji instruktora. Druženju su prisustvovali i predstavnici Sekretarijata za socijalnu zaštitu grada Beograda.

About the author

Penzin

Penzin je portal posvećen pitanjima starenja i poznih godina, kao i posledica koje će ovaj trend imati na pojedinca i društvo. Penzin edukuje, informiše i podseća na važne probleme i moguća rešenja za one koji se pripremaju ili su već u poznijim godinama, za one koji žele na vreme da razmotre sve mogućnosti, za one koji se staraju o ostarelim roditeljima, bakama i dekama. Za sve nas...

Tefter

Tefter

Draganova nagrada

Draganova nagrada - nagradni konkurs za najbolje putopisne priče i pesme starijih

Isplata penzija