Magazin Godine Život i godine

Šahisti sa invaliditetom za titulu prvaka Beograda

Takmičari će se na turniru nadmetati u borbi za titulu šampiona Beograda za 2014. godinu, a najbolji učesnici sačinjavaće ekipu Beograda na prvenstvu Srbije…

U sredu, 9. aprila 2014. godine, Dom za odrasla invalidna lica na Bežanijskoj kosi i Šahovski klub „Pogledi” biće domaćini najboljim beogradskim šahistima sa invaliditetom.

Takmičari će se na turniru nadmetati u borbi za titulu šampiona Beograda za 2014. godinu. Organizator prvenstva je Sportski savez osoba sa invaliditetom Beograda.

Očekuje se da će na turniru učestvovati oko 30 takmičara, a održavanje je omogućio gradski Sekretarijat za sport i omladinu.

Dok će najuspešniji takmičari dobiti medalje za osvojena prva tri mesta, a šampion i pobednički pehar, najbolji učesnici sačinjavaće ekipu Beograda na prvenstvu Srbije, koje će biti održano krajem meseca aprila 2014. godine.


About the author

Penzin

Penzin je portal posvećen pitanjima starenja i poznih godina, kao i posledica koje će ovaj trend imati na pojedinca i društvo. Penzin edukuje, informiše i podseća na važne probleme i moguća rešenja za one koji se pripremaju ili su već u poznijim godinama, za one koji žele na vreme da razmotre sve mogućnosti, za one koji se staraju o ostarelim roditeljima, bakama i dekama. Za sve nas...

Tefter

Tefter

Draganova nagrada

Draganova nagrada - nagradni konkurs za najbolje putopisne priče i pesme starijih

Isplata penzija