Rekonstruisana Šalter sala Filijale Šabac Fonda PIO

Šalter sala Filijale Šabac Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje (Fond PIO) rekonstruisana je. Sada je ova sala pristupačnija za starije i osobe sa invaliditetom.

Zoran Đorđević, ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Nina Mitić, pomoćnica ministra u Sektoru za antidiskriminacionu politiku i unapređenje rodne ravnopravnosti i Relja Ognjenović, zamenik direktora Republičkog fonda PIO, posetili su 15. juna 2020. godine filijalu Fonda u Šapcu.

Oni su, sa Nenadom Plavićem, direktorom Filijale Šabac, obišli novu Šalter salu Filijale. Ova Šalter sala je rekonstruisana, kako kažu, u interesu i na zahtev građana.

Nakon rekonstrukcije, Šalter sala je pristupačnija za starije osobe, kao i za osobe sa invaliditetom. Naime, Šalter sala se ranije nalazila na četvrtom spratu Filijale. Sada je izmeštena u prizemlje zgrade. Otvoren je i poseban šalter za osobe sa invaliditetom. Tom šalteru oni mogu da priđu i invalidskim kolicima.

Na ovaj način, navodi se u obaveštenju Fonda PIO, ova institucija nastavlja da unapređuje uslove za korisnike svojih usluga i da poslovne prostorije u potpunosti prilagođava i čini dostupnim osobama sa invaliditetom.

Izvor: Fond PIO
Fotografija: Šabac, Wikimedia

U Penzinovom Katalogu „Tefter„, možete naći kako kontakt podatke Filijale Fonda PIO u Šabcu, tako i kontakte svih drugih filijala.

Podsećamo i na vest:

Dogradnja objekta Fonda PIO u Novom Sadu