Rekonstruisana Šalter sala Filijale Šabac Fonda PIO

Šalter sala Filijale Šabac Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje (Fond PIO) rekonstruisana je. Sada je ova sala pristupačnija za starije i osobe sa invaliditetom.

Zoran Đorđević, ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Nina Mitić, pomoćnica ministra u Sektoru za antidiskriminacionu politiku i unapređenje rodne ravnopravnosti i Relja Ognjenović, zamenik direktora Republičkog fonda PIO, posetili su 15. juna 2020. godine filijalu Fonda u Šapcu.

Otvaranjem Google oglasa na ovoj strani pomažete rad Penzina. Hvala vam unapred!

Oni su, sa Nenadom Plavićem, direktorom Filijale Šabac, obišli novu Šalter salu Filijale. Ova Šalter sala je rekonstruisana, kako kažu, u interesu i na zahtev građana.

Nakon rekonstrukcije, Šalter sala je pristupačnija za starije osobe, kao i za osobe sa invaliditetom. Naime, Šalter sala se ranije nalazila na četvrtom spratu Filijale. Sada je izmeštena u prizemlje zgrade. Otvoren je i poseban šalter za osobe sa invaliditetom. Tom šalteru oni mogu da priđu i invalidskim kolicima.

Na ovaj način, navodi se u obaveštenju Fonda PIO, ova institucija nastavlja da unapređuje uslove za korisnike svojih usluga i da poslovne prostorije u potpunosti prilagođava i čini dostupnim osobama sa invaliditetom.

Izvor: Fond PIO
Fotografija: Šabac, Wikimedia

U Penzinovom Katalogu „Tefter„, možete naći kako kontakt podatke Filijale Fonda PIO u Šabcu, tako i kontakte svih drugih filijala.

Podsećamo i na vest:

Dogradnja objekta Fonda PIO u Novom Sadu