Prijave za Stare znalce otvorene do 26. oktobra

Projekat „Stari znalci“ kompanije „Vip mobile“ namenjen je svima onima koji imaju 65 + i žele da ispričaju svoje životne lekcije. Prijave su otvorene do 26. oktobra.

U želji da inspiriše i ohrabri seniore da ispričaju svoje neprocenjive životne lekcije, kompanija Vip mobile je u oktobru pokrenula projekat „Stari znalci“.

Otvaranjem Google oglasa na ovoj strani pomažete rad Penzina. Hvala vam unapred!

Svi zainteresovani koji imaju 65 i više godina mogu da se prijave do 26. oktobra. Na finalnoj audiciji biće izabrane najinspirativnije priče i glavni junaci budućih Youtube tutorijala.

Osim što će biti članovi žirija, glumci Vlasta Velisavljević i Seka Sablić i pesnik Ljubivoje Ršumović, biće i mentori seniorima tokom priprema za snimanje.

Oktobar, mesec posvećen starima, Vip je iskoristio da najstarijim sugrađanima oda zahvalnost i uzvrati podrškom i pažnjom koju zaslužuju i koja im je u proteklom periodu bila više nego potrebna. Seniorima je namenjena posebna 65+ tarifa, kreirana posebno za njihove potrebe, kao i posebna korisnička podrška u poslovnicama.

U nastavku ove kampanje, Vip najstarijim članovima zajednice posvećuje i projekat „Stari znalci“. Cilj ove kampanje je da podrži njihovu veću uključenost u digitalne komunikacione tokove i da da veću vidljivost njihovim iskustvima i potrebama.

„Nepravedno je osuditi na društvenu izolovanost i uskratiti pravo na javnu reč onima koji su savremeno društvo stvarali. Upravo zato me je oduševio poziv da učestvujem u jednom ovakvom projektu, koji omogućava da ljudi mog godišta i srodnih generacija prenesu iskustva mladim generacijama. Da bi oni koji se ne bave javnim poslovima i, za razliku od glumaca, nekada odu u penziju, ostali društveno aktivni i ovladali novim trendovima, neophodno je otvoreno srce, dobra volja i malo truda mlađih generacija“, izjavila jeglumica Seka Sablić, jedna od ambasadora projekta.

Prijave za Stare znalce otvorene su do 26. oktobra. Zainteresovani se mogu prijaviti putem veb stranice Vip mobile, kao i u bilo kojoj Vip poslovnici popunjavanjem štampanog formulara.