Početna Magazin Godine Predstava „Knjiga otisaka“ Udruženja „Na pola puta“

Predstava „Knjiga otisaka“ Udruženja „Na pola puta“

Predstava „Knjiga otisaka“ Udruženja „Na pola puta“

Posle tri uspešne predstave, Udruženje „Na pola puta“ vas, sa velikim zadovoljstvom, poziva na najnoviju predstavu „KNJIGA OTISAKA“ u kojoj učestvuju glumci sa intelektualnim teškoćama – 29. marta 2017. godine, na Maloj sceni Ateljea 212, sa početkom u 20.30h. Ulaz je slobodan.

Otvaranjem Google oglasa na ovoj strani pomažete rad Penzina. Hvala vam unapred!

Posle tri uspešne predstave, Udruženje „Na pola puta“ vas, sa velikim zadovoljstvom, poziva na najnoviju predstavu „Knjiga otisaka“ u kojoj učestvuju glumci sa intelektualnim teškoćama – 29. marta 2017. godine, na Maloj sceni Ateljea 212, sa početkom u 20.30 h. Ulaz je slobodan.

Dobrodošli!

O PREDSTAVI

„Knjiga otisaka“ je puna naizgled malih, ali ustvari najvažnijih trenutaka života. Kada čovek sebe počinje da oseća dušom, on gleda na svet potpuno drugim pogledom. Vidi i oseća drugačije. U našoj predstavi se tada odnekud pojavljuje ptica. Ne vidi je uvek svako, ali ko je vidi, ne može a da ne krene za njom.

Predstava prati putovanje ljudi kroz svojevrsan životni orjentiring. Nailazeći na temu strahova, izdvojio se strah od smrti kao najjači i najpodmukliji. Želeći da ga se oslobodimo, stvarali smo scene pune uzajamne ljubavi, režirali scene o verovanjima naroda iz prošlih vremena, želeći da nas nauče, da nam pomognu.

Polako i ne tako lako, vođeni pticom, shvatili smo da duša mora da bude lakša od „pera istine“. Duša je laka ako je čista. Samo treba da budemo dobri jer dobra dela i misli čiste dušu.

Na kraju predstave, umesto Grada, zaslužili smo jednu predivnu plažu i jedno predivno more da „odmorimo dušu“.

Irina Gilić Žirović