Početna Magazin Godine Predstava ’Izvinite, koliko imate godina?’ – 50% popusta povodom Dana starih

Predstava ’Izvinite, koliko imate godina?’ – 50% popusta povodom Dana starih

Predstava ’Izvinite, koliko imate godina?’ – 50% popusta povodom Dana starih

Povodom Dana starih, za seniore i grupne posete, Pan teatar odobrava popust od 50% za predstavu „Izvinite, koliko imate godina?“, te je cena karte 300 dinara za termine: 24. septembar (19.30h) i 26. septembar (20h).

Otvaranjem Google oglasa na ovoj strani pomažete rad Penzina. Hvala vam unapred!

Fotografija: Ostari, ali ne odrasti

Predstavu „Izvinite, koliko imate godina?“ osmislili su umetnici scenskog kazivanja da bi nam omogućili da u svojim najboljim godinama najviše uživamo! Ova komedija u pet slika nastala je prema knjizi „Bonton starenja“ autorke Radmile Pecija Urošević koja je i dramaturg ovog komičnog igrokaza koji demantuje starenje.

Radmila Pecija Urošević je magistar sociologije, novinar i kulturni poslenik.

Reditelj predstave je Olivera Viktorović Đurašković, a u predstavi igraju: Branka Stojković, Olivera Viktorović Đurašković, Ivan Pantović, Tijana Janković, Bojana Đurašković. Muzika: Darko Ilijevski.

Predstavu u Pan teatru možete pogledati po ceni od 600 dinara, ali povodom Međunarodnog dana starih – 1. oktobra za seniore i grupne posete Pozorište odobrava popust od 50%, tj. cena karte je 300 dinara. Na raspolaganju su, za cenu sa popustom, sledeći termini:

  • 24. septembar u 19.30h
  • 26. septembar u 20h

Kontakt za rezeracije, plaćanje i preuzimanje karata:
Ceca, Pan teatar, Bulevar kralja Aleksandra 298, Beograd, 011 2418 524 i 060 3418 524.


Radmila Urošević o predstavi „Izvinite, koliko imate godina?“:

Izvinite, koliko imate godina?“ – jedno je od najčešćih pitanja koja nam drugi postavljaju u najrazličitijim životnim situacijama. Koliko puta ste mehanički dali odgovor drugima ili sebi, a potom se upitali: „A zašto je to važno?

U paketu sa ovm pitanjem često ima mnogo predrasuda, autopredrasuda, strahova, paradoksa, apsurda, nepravde, diskriminacije, ravnodušnosti, neznanja i odsustva opšte i – posebno kulture starenja. Sopstvene i tuđe. Posle predstave „Izvinite, koliko imate godina?“, traženje pravog odgovora na postavljeno pitanje je put kojim svi treba da krenemo. Tu naša priča ne prestaje. Zapravo, tek počinje. U najboljem interesu svih nas, naših porodica i celokupnog društva.

penzionerska-porodicna-popust-kartica-penzin[maxbutton id=“1″]