Početna Magazin Godine PRAVO DOBA – Sajam za 50+ generacije (Promo)

PRAVO DOBA – Sajam za 50+ generacije (Promo)

PRAVO DOBA – Sajam za 50+ generacije (Promo)

Sa zadovoljstvom najavljujemo treće izdanje sajma PRAVO DOBA, jedinstvenog projekta u Republici Hrvatskoj koji promoviše i aktivno učestvuje u podizanju kvaliteta života u starijem dobu. PRAVO DOBA se na Zagrebačkom velesajmu održava od 18. do 20. maja 2017. godine.

Otvaranjem Google oglasa na ovoj strani pomažete rad Penzina. Hvala vam unapred!

Sa zadovoljstvom najavljujemo treće izdanje sajma PRAVO DOBA, jedinstvenog projekta u Republici Hrvatskoj koji promoviše i aktivno učestvuje u podizanju kvaliteta života u starijem dobu. PRAVO DOBA se na Zagrebačkom velesajmu održava od 18. do 20. maja 2017. godine.

Procenat starijih od 50 godina u ukupnom stanovništvu Republike Hrvatske iznosi skoro 40 odsto, a predviđa se da će ovaj udeo sve više rasti. Slična je situacija i u celom regionu. Uzimajući u obzir ovaj trend, pripremili smo sajam kojim želimo dati doprinos u podizanju društvene svesti o važnosti brige svakog pojedinca za svoje zdravlje, dobar osećaj i blagostanje u svakom pogledu.

PRAVO DOBA je događaj na kojem svako ko želi da sebi osigura zdravo i aktivno starenje, mora biti.

Na jednom mestu okupiće se profesionalci uključeni u poboljšanje kvaliteta života u starijem dobu kako bi pripremili nezaobilazan sajamski događaj za generacije 50+.

PRAVO DOBA ponudiće odgovore na najčešća pitanja:

  • Očuvanje ili poboljšanje zdravlja
  • Kreativno korišćenje slobodnog vremena
  • Osiguranje nege u poznim godinama
  • Integracija u društvo i omogućavanje međugeneracijske komunikacije

Izlagači i predavači će dati zanimljive i korisne informacije o očuvanju i poboljšanju zdravlja. Lečilišta, banje, poliklinike prezentovaće svoje usluge i nuditi pogodnosti, a u pripremi su i radionice i predavanja na kojima će posetioci moći da se posavetuju sa stručnim osobama.

U saradnji s izlagačima, organizujemo besplatni Mali sistematski pregled, pomoću koga će posetioci moći da provere sluh, vid, krvni pritisak, gustinu kostiju, vitaminsko-mineralni status u organizmu.

Ulaskom u pedesete i šezdesete godine pojavljuje se i dovoljno slobodnog vremena za putovanja, bavljenje aktivnostima koje su do tada bile zanemarivane zbog roditeljskih, poslovnih i drugih obaveza. Zbog toga će na Sajmu učestvovati i turističke agencije sa zanimljivim programima putovanja, a različite kreativne radionice možda Vas podstaknu da pronađete i neki novi hobi.

Takođe, ponekad se pojavi i potreba za dodatnom negom i upotrebom pomagala, te će domovi za starije osobe na PRAVOM DOBU prezentirati svoju ponudu, a preduzeća s opremom i pomagalima koja olakšavaju kretanje i svakodnevne aktivnosti će ponuditi svoje proizvode i savete o njihovoj primeni.

Posetioce očekuje bogat, zanimljiv i edukativan prateći program koji se sastoji od stručnih skupova i radionica aktivnog i zdravog starenja.

Svi posetioci Sajma svakodnevno mogu učestvovati u zanimljivom nagradnom kvizu i osvojiti neku od bogatih nagrada koje će pripremiti izlagači i saradnici.

Organizator PRAVOG DOBA je Zagrebački velesajam, a suorganizatori stručnog i pratećeg programa su Grad Zagreb – Gradski ured za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom i Zaklada Zajednički put.

Radno vreme sajma PRAVO DOBA je od 10,00 do 18,00 sati.

Ulaz na sajam je besplatan.

Pozivamo vas da nas posetite na Zagrebačkom velesajmu od 18. do 20. maja na sajmu PRAVO DOBA.

Više informacija na:

*Promotivni tekst Zagrebačkog velesajma