Društvo Magazin Godine Srbija

Poplave u Srbiji 2014. godine – Minut tišine na Penzinu

Redakcija Penzina čvrsto veruje da najviše možemo pomoći društvu i zajednici onda kada svako radi svoj posao. Međutim, postoje trenuci kada to i nije baš lako. Ovo su takvi dani.

Prateći pomno, sa teškim osećajem nemoći, šta se dešava ovih dana dok dobar deo Srbije nestaje pod vodom, dok se u stihiji gase ljudski životi i uništava imovina sticana decenijama, ne nalazimo snage da… radimo svoj posao.

Pripremljeni tekstovi čekaju sa objavama, ali, čini nam se besmisleno da pišemo o bilo čemu drugom osim o poplavama, a to – nije naš posao, niti bismo znali da ga obavljamo valjano sve i kada bismo pokušali. 

Zato molimo čitaoce da se strpe, da nam se pridruže u pružanju moralne i svake druge podrške ljudima koji su u veoma teškoj situaciji.

Ili, možete pratiti Tviter profil Penzina gde prenosimo informacije koje se pojavljuju na toj društvenoj mreži. Takođe, naš Tviter nalog možete pratiti i na Fejzbuk stranici Penzina.

Hvala na razumevanju,
Drži se Srbijo!

Redakcija Penzina


About the author

Penzin

Penzin je portal posvećen pitanjima starenja i poznih godina, kao i posledica koje će ovaj trend imati na pojedinca i društvo. Penzin edukuje, informiše i podseća na važne probleme i moguća rešenja za one koji se pripremaju ili su već u poznijim godinama, za one koji žele na vreme da razmotre sve mogućnosti, za one koji se staraju o ostarelim roditeljima, bakama i dekama. Za sve nas...

Tefter

Tefter

Draganova nagrada

Draganova nagrada - nagradni konkurs za najbolje putopisne priče i pesme starijih

Isplata penzija