Moja Penzija Pitanja i odgovori

Pomozite nam da spojimo generacije!

Zajedno možemo da približimo generacije! Možemo da učinimo da se bolje upoznaju, razumeju, poštuju i paze jedna drugu.

Mi smo ljudi takvi, živimo zajedno, zavisimo jedni od drugih, trebamo jedni drugima, i ne može nama biti dobro ako nije dobro i onima oko nas. Ovo važi u svim našim odnosima, pa tako i u međusobnom odnosu različitih generacija.
Zato, mi u Penzinu, i Vi, iskusni profesionalci života, imamo važan zajednički zadatak da mlađima ukažemo da ima i nekih drugih, i većih, životnih izazova. Treba da im objasnimo da nisu uvek najpametniji i najiskusniji. Treba da ih podsetimo na sve ono što i njih čeka.Zajedno možemo da približimo generacije! Možemo da učinimo da se bolje upoznaju, da se razumeju i da se više poštuju i paze jedna drugu. Zato budite sa Penzinom, pratite nas na društvenim mrežama, ostavite poneki komentar tamo i ovde, javite nam se. Ponekad nam kažite (ili “lajkujte”) kad nešto uradimo valjano, ali – uvek nam kažite kada pogrešimo kako bismo greške mogli da ispravimo!


About the author

Penzin

Penzin je portal posvećen pitanjima starenja i poznih godina, kao i posledica koje će ovaj trend imati na pojedinca i društvo. Penzin edukuje, informiše i podseća na važne probleme i moguća rešenja za one koji se pripremaju ili su već u poznijim godinama, za one koji žele na vreme da razmotre sve mogućnosti, za one koji se staraju o ostarelim roditeljima, bakama i dekama. Za sve nas...

Tefter

Tefter

Draganova nagrada

Draganova nagrada - nagradni konkurs za najbolje putopisne priče i pesme starijih

Isplata penzija