Magazin Godine Život i godine

Plesna škola trećeg doba – besplatno u februaru!

Tokom februara 2014. godine u kulturnom centru Reks (Rex) u Beogradu biće organizovana promotivna akcija besplatne plesne škole za sve penzionere.

U organizaciji Udruženja penzionera gradske opštine Stari Grad, Kulturnog centra Reks i Pokreta za brigu o starima 65+, škola plesa radiće pod sloganom “Odbacimo stres – dođimo na ples; Plesna škola trećeg doba – nek` se i to proba”.

Od igara će se učiti valceri, samba, tango, disko, fokstrot, sirtaki i rok. Početak je u ponedeljak, 3. februara, od 12 do 13 časova. Ostali termini su u isto vreme, u ponedeljak 10, u utorak 18. i u ponedeljak 24. februara 2014. godine.

Sva četiri termina od po sat vremena održavaće se u sali Kulturnog centra Reks u ulici Jevrejskoj broj 16 na Dorćolu.


About the author

Penzin

Penzin je portal posvećen pitanjima starenja i poznih godina, kao i posledica koje će ovaj trend imati na pojedinca i društvo. Penzin edukuje, informiše i podseća na važne probleme i moguća rešenja za one koji se pripremaju ili su već u poznijim godinama, za one koji žele na vreme da razmotre sve mogućnosti, za one koji se staraju o ostarelim roditeljima, bakama i dekama. Za sve nas...

Tefter

Tefter

Draganova nagrada

Draganova nagrada - nagradni konkurs za najbolje putopisne priče i pesme starijih

Isplata penzija