Evropa Foto albumi

Penzioni sistem Velike Britanije: Dugoročna analiza

Sudbina britanskog penzionog sistema kroz prikaz ukupnih obaveza za državne i privatne penzije za sve trenutne i buduće penzionere koji su danas zaposleni.

Biro za nacionalnu statistiku Velike Britanije (Office for National Statistics – ONS), 27. aprila 2012. godine, održao je seminar u Kraljevskom društvu za statistiku u Londonu, gde je zvanično, po prvi put, predstavio ukupne obaveze za državne i privatne penzije u Velikoj Britaniji za sve trenutne i buduće penzionere koji su danas zaposleni.

Verujemo da će predstavljena analiza biti zanimljiva i našim čitaocima s obzirom da su problemi i pitanja održivosti penzionih sistema i sigurnosti budućih penzija zapravo univerzalna:


About the author

Penzin

Penzin je portal posvećen pitanjima starenja i poznih godina, kao i posledica koje će ovaj trend imati na pojedinca i društvo. Penzin edukuje, informiše i podseća na važne probleme i moguća rešenja za one koji se pripremaju ili su već u poznijim godinama, za one koji žele na vreme da razmotre sve mogućnosti, za one koji se staraju o ostarelim roditeljima, bakama i dekama. Za sve nas...

Tefter

Tefter

Draganova nagrada

Draganova nagrada - nagradni konkurs za najbolje putopisne priče i pesme starijih

Isplata penzija