Početna Magazin Godine Društvo Penzija je premija – zato igrajte Loto!

Penzija je premija – zato igrajte Loto!

Idealan način da se obezbedite za stare dane jeste Loto. Kažu da su veće šanse da vas pogodi grom nego da dobijete premiju na Loto-u – ovog leta šanse vam uopšte nisu loše!

Blog Skitarnik napravio je zanimljiv prikaz vladinih mera i reakcija koje ostaju na raspolaganju građanima da se izbore sa njim. Među preporukama je rad na crno, i specijalni način ishrane: vodom, vazduhom i suncem – bretarijanizam. Među savetima je ovaj iz naslova iznad, vezan za penzije. Skitarnik piše:

Otvaranjem Google oglasa na ovoj strani pomažete rad Penzina. Hvala vam unapred!

– Proverite prvo svoje šanse ako mi ne verujete. Vrlo su realne. Svaka vlada koja se formira prvi se u’vati za Zakon o penzijskom i invalidskom osiguranju i pomeri starosnu granicu za odlazak u penziju makar za 2 godine. Ako imamo u vidu da se sastav vlade menja najmanje na 4 godine (kod nas to ide na mnogo manje), preračunajte koliko će se još vlada promeniti dok ne omatorite. Sva je prilika da će se u penziju ići sa 90 godina.

– Invalidska penzija je tek priča za sebe. Moja pokojna svekrva operisla je 3 tumora, kičmu i imala ozbiljnih srčanih problema. Nikakve šanse nije imala. U obrazloženju na 3 strane joj je stavljeno do znanja da može da radi na nekom radnom mestu koje ne zahteva fizički napor. To što nije kvalifikovana da sedi u kancelariji, njen problem. A da ne pričamo da bi jedva mogla da ode do radnog mesta. Što valjda podrazumeva da treba da radi od kuće. Kao freelancer.

– Pošto tako stoje stvari, idealan način da se obezbedite za stare dane jeste Loto. Kažu da su veće šanse da vas pogodi grom nego da dobijete premiju na Loto-u. Sudeći po tome kakvo je ovo leto, koliko grmi i koliko je kiše palo i uzimajući u obzir i onaj HAARP – šanse vam uopšte nisu loše! Štaviše, veće nego sa penzijom!

Ceo tekst čitajte na blogu Skitarnik.