Magazin Godine Svet

Ostao dve nedelje u stanu pored mrtve supruge

U stanu u ulici Nikolaja Gogolja u Beogradu pronađena je mrtva Nadežda A, pored koje je 15 dana živeo njen suprug Abdul Rahman misleći da spava, potvrdile su “Blicu” komšije ovog bračnog para.

Jedan od komšija osetio je neprijatan miris prolazeći pored njihovog stana, zbog čega je pozvao Komunalnu policiju, koja je potom obavestila policiju i Hitnu pomoć o tome kakav prizor su zatekli u domu Abdula i Nadežde.
Supružnici, oboje stariji od 70 godina, važili su za fine ljude uvek spremne da pomognu. Nisu imali dece i sami su se izdržavali, ali su u poslednje vreme pokazivali znake demencije.
Lekari Hitne pomoći su Abdula Rahmana A. odveli u bolnicu “Dr Laza Lazarević” na preglede, a beživotno telo njegove supruge prevezeno je na Institut za sudsku medicinu, gde će obdukcijom biti utvrđeni uzrok i vreme njene smrti.

About the author

Penzin

Penzin je portal posvećen pitanjima starenja i poznih godina, kao i posledica koje će ovaj trend imati na pojedinca i društvo. Penzin edukuje, informiše i podseća na važne probleme i moguća rešenja za one koji se pripremaju ili su već u poznijim godinama, za one koji žele na vreme da razmotre sve mogućnosti, za one koji se staraju o ostarelim roditeljima, bakama i dekama. Za sve nas...

Tefter

Tefter

Draganova nagrada

Draganova nagrada - nagradni konkurs za najbolje putopisne priče i pesme starijih

Isplata penzija