Početna Magazin Godine Opština Novi Beograd organizuje besplatne izlete za penzionere

Opština Novi Beograd organizuje besplatne izlete za penzionere

Opština Novi Beograd organizuje besplatne izlete za penzionere

Opština Novi Beograd organizuje besplatne izlete za svoje sugrađane penzionere.

Otvaranjem Google oglasa na ovoj strani pomažete rad Penzina. Hvala vam unapred!
Izleti se održavaju svakog prvog vikenda u mesecu a samo u aprilu i maju 2013. godine ovu priliku je iskoristilo skoro 1.000 penzionera.
Destinacije su do leta 2013. godine bile Srebrno jezero, Požarevac i Viminacijum, zatim Novi Sad, Petrovaradin i Sremski Karlovci, a slede Šid i Erdevik, itd.
Na primer, prvog majskog vikenda 2013. godine oko 400 penzionera ove opštine bilo na besplatnom izletu do Srebrnog jezera na desnoj obali Dunava. Izlet je obuhvatio i obilazak Požarevca i čuvenog arheološkog nalazišta iz doba antičkog Rima – Viminacijum.
Opština je  obezbedila prevoz autobusima, stručnog turističkog vodiča, paket za ručak i pratnju lekara. Za dobro raspoloženje pobrinuli su se sami učesnici tako da je izlet ostao svima u lepom sećanju.
U aprilu 2013. godine oko 500 penzionera bilo je na izletu u Sremskim Karlovcima, Novom Sadu i Petrovaradinu, a u junu se putuje do galerije Save Šumanovića u Šidu i spomen obeležja „Sremski front“, uz posetu etno manifestaciji „Kulenijada“ u Erdeviku.
Sve informacije novobeogradski penzioneri mogu dobiti u Servisnom centru opštine na broj 785 0 785.