Magazin Godine Srbija

Odžaci: Konkurs za besplatan boravak penzionera u banjama

Opštinsko udruženje penzionera Odžaci obaveštava da je raspisan oglas za prijem zahteva za odlazak penzionera na besplatnu rehabilitaciju u jednoj od 25 banja. 

Konkurs je otvoren do 31. marta, a zahtevi se predaju u kancelariji Opštinskog udruženja penzionera u Odžacima i mesnim organizacijama penzionera.

Kako je saopšteno, pravo na besplatnu rehabilitaciju u trajanju od deset dana imaju korisnici starosnih, invalidskih i porodičnih penzija, čija penzija za januar odnosno februar ove godine ne prelazi iznos od 23.571 dinara. Uz ovo, uslov je da nemaju druga lična primanja i da nisu koristili besplatan boravak o trošku Fonda u poslednjih pet godina.

Za sve ostale informacije zainteresovani se mogu obratiti Opštinskom udruženju penzionera, lično ili putem telefona 025 57 42 459.

About the author

Penzin

Penzin je portal posvećen pitanjima starenja i poznih godina, kao i posledica koje će ovaj trend imati na pojedinca i društvo. Penzin edukuje, informiše i podseća na važne probleme i moguća rešenja za one koji se pripremaju ili su već u poznijim godinama, za one koji žele na vreme da razmotre sve mogućnosti, za one koji se staraju o ostarelim roditeljima, bakama i dekama. Za sve nas...

Tefter

Tefter

Draganova nagrada

Draganova nagrada - nagradni konkurs za najbolje putopisne priče i pesme starijih

Isplata penzija