Magazin Godine Život i godine

Klio i Forum čitalaca sakupili 900 knjiga za Gerontološki centar Voždovac

Predstavnici izdavačke kuće Klio (Clio), 5. marta 2013, posetili su korisnike Doma na Voždovcu i poklonili im 900 knjiga koje su prikupili zajedno sa članovima Foruma čitalaca.

Upravnica Gerontološkog centra Voždovac, Nevenka Nikić – Simatković pozdravila je donatore i upoznala ih sa načinom života i rada u Domu.
Nataša Đelošević, zamenica direktora izdavačke kuće Klio, je govorila o značaju i putevima knjige koja uvek nađe svoje čitaoce ističući zadovoljstvo što je ovog puta knjiga pronašla prave poštovaoce. Korisnici su se zahvalili recitujući omiljene stihove i aforizme, a na kraju i zapevali. 
– Imajući u vidu čitalačke potrebe starije populacije, kao i siromašne bibliotečke fondove u ustanovama za brigu o starima, organizovali smo akciju prikupljanja knjiga koje su naši čitaoci pročitali i voljni su da ih poklone. Želimo još jednom da se zahvalimo svima koji su poklonili knjige – kaže izdavač Klio.

About the author

Penzin

Penzin je portal posvećen pitanjima starenja i poznih godina, kao i posledica koje će ovaj trend imati na pojedinca i društvo. Penzin edukuje, informiše i podseća na važne probleme i moguća rešenja za one koji se pripremaju ili su već u poznijim godinama, za one koji žele na vreme da razmotre sve mogućnosti, za one koji se staraju o ostarelim roditeljima, bakama i dekama. Za sve nas...

Tefter

Tefter

Draganova nagrada

Draganova nagrada - nagradni konkurs za najbolje putopisne priče i pesme starijih

Isplata penzija