Magazin Godine Srbija

Novo rukovodstvo Upravnog odbora PIO Fonda

Upravni odbor Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO), na prvoj sednici u novom sazivu održanoj 10. septembra 2014. godine, za predsednika tog odbora izabrao je Branislava Mitrovića, a za zamenika predsednika Slavicu Savičić.

Mitrović i Savičić su predstavnici Vlade Srbije. Shodno izmenama i dopunama Zakona o penzijskom i invalidskom osiguranju, koji je stupio na snagu 29. jula, prestao je da postoji prethodni Upravni odbor Fonda.

Upravni odbor PIO u novom sazivu ima sedam članova, četiri predstavnika Vlade Srbije i po jedan predstavnik osiguranika, korisnika i poslodavaca, navodi se u saopštenju.


About the author

Penzin

Penzin je portal posvećen pitanjima starenja i poznih godina, kao i posledica koje će ovaj trend imati na pojedinca i društvo. Penzin edukuje, informiše i podseća na važne probleme i moguća rešenja za one koji se pripremaju ili su već u poznijim godinama, za one koji žele na vreme da razmotre sve mogućnosti, za one koji se staraju o ostarelim roditeljima, bakama i dekama. Za sve nas...

Tefter

Tefter

Draganova nagrada

Draganova nagrada - nagradni konkurs za najbolje putopisne priče i pesme starijih

Isplata penzija