Nova pošta u Zemunu

Otvorena je nova pošta u Zemunu. U narednom periodu, rečeno je na otvaranju ove pošte, planira se još oko 300 novih ekspozitura JP Pošta Srbije širom Srbije.

Otvaranjem Google oglasa na ovoj strani pomažete rad Penzina. Hvala vam unapred!

Nova pošta je otvorena u Ulici Prve pruge 1 u Zemunu. Pošta ima tri šaltera i, kako je rečeno na otvaranju, svojim uslugama olakšaće život građanima u tom delu Zemuna.

Zoran Đorđević, vršilac dužnosti direktora JP Pošta Srbije otvorio je 15. novembra 2021. novu poštu u Zemunu. Tom prilikom je, kako prenosi RTV, rekao da se u narednom periodu planira otvoranje još 300 pošta širom Srbije.

Naglasio je da će sve pošte koje se otvaraju biti ugovorne pošte. Ugovorne pošte su pošte u kojima se obavljaju usluge koje je Pošta dogovorila sa zastupnikom saglasno zaključenom ugovoru. Nedavno je, rekao je Đorđević, princip rada ugovornih pošta promenjen. Prema njegovim rečima, uslovi za zaposlene su sada daleko bolji.

Objasnio je da je cilj otvaranja novih ekspozitura da sve usluge koje pruža Pošta Srbije budu dostupne svim građanima zemlje bez obzira na to gde žive.

„Ova pošta predstavlja korak dalje u tome kako idejno treba da izgledaju naše pošte, kako će biti organizovane i kako će biti opremljene,“ rekao je Đorđević.

Takođe, naglasio je da se otvaranjem novih predstvaništva pruža mogućnost otvaranja novih radnih mesta u Srbiji.

Đorđević je izrazio je nadu da će se korisnici koji trenutno sarađuju sa privatnim operaterima ponovo vratiti poslovanju sa Poštom.

Nova vozila, uniforme i inovativne usluge koje će Pošta Srbije pružiti od naredne godine, prema njegovim rečima, podići će nivo poslovanja ovog javnog preuzeća na viši nivo i unaprediti kvalitet života zaposlenih i korisnika usluga.