Društvo Magazin Godine Srbija

Nije što nam reče, nego što je istina

Mnogi od nekadašnjih Tatatatiraca ispali su đubrad, pa Branko Kockica smatra da je mukotrpan posao snimanja emisija kao što je Kockica – uzaludan

Dnevni list Informer juče, 29. januara, preneo je intervju sa Brankom Kockicom čije su izvode onda citirali mnogi mediji u Srbiji i regionu.

Branko Milićević je i danas omiljeni lik mnogih koji su odrastali uz njegovu emisiju Kocka, kocka, kockica. Baš je priča o eventualnom ponovnom snimanju te emisije, tačnije Brankov stav o tome, izazvalo toliko interesovanje.

Branko je jasno stavio do znanja da ne bi snimao ponovo emisiju.
Prvo zato što je “mator”, a snimanje emisija je naporan posao, ali, važnije – zato što je to uzaludan posao. Branko Kockica je i objasnio: “Mislim da deca ništa ne gube zbog činjenice da televizije više ne emituju emisije poput onih koje sam ja stvarao. Ovi što su kao mali gledali Kockicu sada su veliki, a među njima ima mnogo đubradi.”

Nije rekao ništa što nismo znali, ali smo možda mislili da se ne primećuje.


About the author

Penzin

Penzin je portal posvećen pitanjima starenja i poznih godina, kao i posledica koje će ovaj trend imati na pojedinca i društvo. Penzin edukuje, informiše i podseća na važne probleme i moguća rešenja za one koji se pripremaju ili su već u poznijim godinama, za one koji žele na vreme da razmotre sve mogućnosti, za one koji se staraju o ostarelim roditeljima, bakama i dekama. Za sve nas...

Tefter

Tefter

Draganova nagrada

Draganova nagrada - nagradni konkurs za najbolje putopisne priče i pesme starijih

Isplata penzija