Foto albumi Nove ideje za novo doba

Najbolji tehnološki proizvod za stare?

Starija populacija predstavlja veliki potencijal za različite ideje od kojih se može napraviti dobar posao, koji će pritom biti od velikog značaja i za klijente.

Tehnologija ubrzano preuzima ulogu u mnogim aspektima našeg života, i starije osobe svakako nisu izuzeci. Wall Street Journal istraživao je ovu temu i upitao nekoliko stručnjaka koji bi to tehnološki proizvod bio od najveće pomoći starijim osobama? Četiri stručnjaka iz različitih oblasti koji se na jedan ili drugi način bave i profesionalno ovom temom, uglavnom su se držali tehnologija koje su danas, ne samo dostupne, već su u nekim zemljama ili društvenim grupama i našle svoju širu primenu.

Prenosimo ova mišljenja stručnjaka kao inspiraciju našim čitaocima za pokretanje sopstvenog biznisa od kog korist mogu imati svi – i preduzetnici i klijenti:

Takođe, za više ideja preporučujemo da pogledate i tehnologije koje smo predstavili u našem albumu Nove ideje za novo doba.

About the author

Penzin

Penzin je portal posvećen pitanjima starenja i poznih godina, kao i posledica koje će ovaj trend imati na pojedinca i društvo. Penzin edukuje, informiše i podseća na važne probleme i moguća rešenja za one koji se pripremaju ili su već u poznijim godinama, za one koji žele na vreme da razmotre sve mogućnosti, za one koji se staraju o ostarelim roditeljima, bakama i dekama. Za sve nas...

Tefter

Tefter

Draganova nagrada

Draganova nagrada - nagradni konkurs za najbolje putopisne priče i pesme starijih

Isplata penzija