Magazin Godine Život i godine

Na Adi Ciganliji održan Dan rekreacije za aktivno starenje

U petak, 31. maja 2013. godine, oko 300 korisnika i članova Gerontoloških centara iz Beograda, Mladenovca, Obrenovca i Humanitarne organizacije „Hleb života“ okupilo se na Adi Ciganliji kako bi učestvovali na manifestaciji „Dan rekreacije za aktivno starenje”.

Ovu manifestaciju tradicionalno organizuju Poslovna jedinica „Dnevni centri i klubovi“, koja se nalazi u okviru Gerontološkog centra Beograd. Rekreativni program na Adi Ciganliji obuhvatio je nadmetanje u disciplinama: pikado, bacanje pločica, nabacivanje alki i štafeta zabavnog karaktera.
Bez obzira na godine, učesnici su pokazali da ne postoje prepreke kada su u pitanju zabava i takmičenje.
JP „Ada Ciganlija“ je podržalo ovu akciju,  a današnja manifestacija je deo trajne saradnje koju je preduzeće uspostavilo sa Gerontološkim centrom Beograd u cilju podrške starijim sugrađanima i sprovođenja zajedničkih aktivnosti. 
Po završetku sportskog dela i nadmetanja u više disciplina, JP „Ada Ciganlija” je korisnike Gerontoloških centara počastila vožnjom vozićem po Adi Ciganliji.

About the author

Penzin

Penzin je portal posvećen pitanjima starenja i poznih godina, kao i posledica koje će ovaj trend imati na pojedinca i društvo. Penzin edukuje, informiše i podseća na važne probleme i moguća rešenja za one koji se pripremaju ili su već u poznijim godinama, za one koji žele na vreme da razmotre sve mogućnosti, za one koji se staraju o ostarelim roditeljima, bakama i dekama. Za sve nas...

Tefter

Tefter

Draganova nagrada

Draganova nagrada - nagradni konkurs za najbolje putopisne priče i pesme starijih

Isplata penzija