Foto albumi Penzin preporučuje na Fejzbuku i Tviteru

Moja zgrada

Fejzbuk stranica Moja zgrada, zapravo je stranica istoimenog sajta koji je posvećen prvenstveno skupštinama stanara i njihovim predsednicima kako bi život u višeporodičnoj zgradi učinili lepšim i lakšim.

Međutim, mnogima, naročito onima koji su u svojim zgradama angažovani u skupštinama stanara ili kao predsednici skupštine stanara, biće najzgodnije da svakodnevno prate objave na ovoj stranici.

Cela ideja nastala je zato da stanarima zgrada omogući jednostavnije snalaženje u pravima i obavezama, propisima i ograničenjima, problemima i mogućnostima stanovanja u zgradama.

Stranica se svakodnevno ažurira, a prateći sajt i forum pokreću brojna važna pitanja na koja je ponekad zaista teško pronaći odgovor “redovnim kanalima informisanja”. Utoliko je njen sadržaj vredniji i zaista zaslužuje da se nađe među preporukuma Penzina.

Izuzetno pregledan sajt Moja Zgrada.rs možete pratiti i Fejzbuk stranica Moja Zgrada koju možete pratiti ovde.


About the author

Penzin

Penzin je portal posvećen pitanjima starenja i poznih godina, kao i posledica koje će ovaj trend imati na pojedinca i društvo. Penzin edukuje, informiše i podseća na važne probleme i moguća rešenja za one koji se pripremaju ili su već u poznijim godinama, za one koji žele na vreme da razmotre sve mogućnosti, za one koji se staraju o ostarelim roditeljima, bakama i dekama. Za sve nas...

Tefter

Tefter

Draganova nagrada

Draganova nagrada - nagradni konkurs za najbolje putopisne priče i pesme starijih

Isplata penzija