Foto albumi Penzin preporučuje na Fejzbuku i Tviteru

Crno-beli Beograd

Fejzbuk stranica Crno-beli Beograd posvećena je ljubiteljima starih, crno-belih slika Beograda, ali i “kolekcionarima i onima koji će to tek postati”.

Na stranici se navodi:

– Želja nam je da kroz uspomene na minula vremena i jedan sasvim drugačiji život koji se vodio, čuvamo duh našeg grada. Ukoliko želite da nam u tome pomognete, možete sa nama podeliti stare crno-bele fotografije Beograda iz Vaše privatne kolekcije, predlagati nas Vašim prijateljima ili podeliti naše postove na svojim profilima.

Sve objavljene fotografije na stranici preuzete su slobodnim putem sa interneta, najvećim delom sa foruma Politikinog zabavnika, ili iz privatnih arhiva i porodičnih kolekcija uz saglasnost vlasnika. Mnogi pratioci stranice dostavljaju i fotografije iz svojih porodičnih arhiva.

Fejzbuk stranicu Crno-beli Beograd možete pratiti ovde.


About the author

Penzin

Penzin je portal posvećen pitanjima starenja i poznih godina, kao i posledica koje će ovaj trend imati na pojedinca i društvo. Penzin edukuje, informiše i podseća na važne probleme i moguća rešenja za one koji se pripremaju ili su već u poznijim godinama, za one koji žele na vreme da razmotre sve mogućnosti, za one koji se staraju o ostarelim roditeljima, bakama i dekama. Za sve nas...

Tefter

Tefter

Draganova nagrada

Draganova nagrada - nagradni konkurs za najbolje putopisne priče i pesme starijih

Isplata penzija