Aktivni u poznim godinama Foto albumi

Ljubav prema modi ne prestaje sa godinama

Alan Bredberi uskoro puni 71 godinu. Nekada ja radio kao građevinac, a veoma se ponosi i svojom službom u RAF-u. Uvek je vodio računa o oblačenju i ne vidi zašto bi to prestao da radi sada.

Iako je skoro deset godina u penziji, on od nje odvaja kako bi kupovao firmiranu odeću koja mu se dopada. U svojoj kući u Boltonu, Engleska, ima dva velika garderobera u kojima čuva svoje blago. Svaki mesec troši najmanje 160 funti na kupovinu.

Obožava čizme i neobične panatalone i grozi se pomisli da bi trebalo, u skladu sa godinama, da nosi bež majcu i pantalone na ivicu. On se nikada neće oblačiti “normalno” jer je oduvek bio zaljubljenik u modu.

“Moda je izraz ličnosti čoveka i ne mislim da to treba da se promeni zato što ste došli u određene godine.” Među modnim dizajnerima omiljeni su mu Guči i Vivijan Vestvud.


About the author

Penzin

Penzin je portal posvećen pitanjima starenja i poznih godina, kao i posledica koje će ovaj trend imati na pojedinca i društvo. Penzin edukuje, informiše i podseća na važne probleme i moguća rešenja za one koji se pripremaju ili su već u poznijim godinama, za one koji žele na vreme da razmotre sve mogućnosti, za one koji se staraju o ostarelim roditeljima, bakama i dekama. Za sve nas...

Tefter

Tefter

Draganova nagrada

Draganova nagrada - nagradni konkurs za najbolje putopisne priče i pesme starijih

Isplata penzija