Početna Magazin Godine Linda Rodin (65) model brenda The Row

Linda Rodin (65) model brenda The Row

Sestre Olsen, dizajnerke modne kuće The Row, izabrale su ikonu stila Lindu Rodin (65) za reklamiranje njihove kolekcije Jesen Zima 2014.

Neke mlade dame oslanjaju se na stil modernih starijih žena, koje im služe kao uzori ili inspiracija. Među njima su i Meri-Kejt i Ešli Olsen, dizajnerke modne kuće The Row.

Otvaranjem Google oglasa na ovoj strani pomažete rad Penzina. Hvala vam unapred!

One, kako primećuje modni bloger Ari Koen, lako mešaju vintidž modu sa sopstvenim ekscentričnim brendom i ličnim stilom.

Međutim, one i za reklamiranje svojih kolekcija biraju i starije žene. Godine 2008. to je bila glumica Lorin Haton, a za novu kolekciju Jesen – Zima 2014. izabrale su jednu od ikona stila – Lindu Rodin.

Linda je rekla da su je prijatelji, nakon što su videli fotografije sa snimanja, zvali da joj kažu kako na njima „baš liči na sebe“. Objašnjava za Elle magazin da je teško videti sebe onako kako te drugi vide.

„Obično nosim svetliji ruž i malo sam više nasmejana. Ali sam u potpunosti radila ono što su od mene devojke tražile. (…) Pretpostavljam da sam mislila da je to sa njihove strane sasvim sirovo i iskreno.

Lagala bih kada bih rekla da volim sve svoje bore, ali, ulazeći u celu priču, znala sam šta žele. Tako da rezultat ne iznenađuje. Samopouzdanje koje su mi dale bilo je zaista presudno. Sviđa mi se što sam poštovana zbog onoga što jesam.

Poenta je da su me izabrale zbog mojih godina. Mislim da je to veoma zanimljivo.“