Filmska umetnost i umetnost življenja Foto albumi

Last Vegas – momačko veče starih prijatelja

Film Las Vegas obiluje zrelim, mudrim i detinjastim humorom starih prijatelja koje glume četiri barda američkog filma: Majkl Daglas, Morgan Frimen, Robert de Niro i Kevin Klajn.

Bili, Pedi, Arči i Sem su prijatelji iz detinjstva, odrasli u Bruklinu sredinom 20. veka, danas momci u poznim godinama sa tipičnim sudbinama: od ostarelog oca o kome se stara sin, do supružnika koji lagano krcka svoj 40-godišnji brak i život, od udovca do novopečenog mladoženje oženjenog znatno mlađom ženom.

Upravo ovo venčanje, odnosno prateće momačko veče u Las Vegasu, okuplja ih još jednom, uz nesuglasice iz bliske prošlosti jer se mladoženja godinu dana ranije nije pojavio na sahrani prijateljeve supruge.

Film obiluje zrelim, mudrim i detinjastim humorom starih prijatelja koje glume četiri barda američkog filma: Majkl Daglas, Morgan Frimen, Robert de Niro i Kevin Klajn.

Film veoma vešto obrađuje pitanja mladosti i zrelosti, života i njegovih vrednosti, seksa i seksipila, izgleda i pojave, ličnosti.

Ovu komediju iz 2013. godine režirao je Džon Turteltaub.


About the author

Penzin

Penzin je portal posvećen pitanjima starenja i poznih godina, kao i posledica koje će ovaj trend imati na pojedinca i društvo. Penzin edukuje, informiše i podseća na važne probleme i moguća rešenja za one koji se pripremaju ili su već u poznijim godinama, za one koji žele na vreme da razmotre sve mogućnosti, za one koji se staraju o ostarelim roditeljima, bakama i dekama. Za sve nas...

Tefter

Tefter

Draganova nagrada

Draganova nagrada - nagradni konkurs za najbolje putopisne priče i pesme starijih

Isplata penzija