Foto albumi Zakoni Republike Srbije

Kućni red

Plakat „Kućni red“ ilustrovao je Dobrivoje Bob Živković na svoj prepoznatljiv način, a izdao Beo-kom servis, služba Grada Beograda za komunikaciju i koordinaciju odnosa sa građanima. Izdanje postera iz 2013. jeste drugo, dopunjeno.

Na plakatu su putem šaljivog prikaza jedne zgrade i njenih stanara ilustrovane 22 odredbe „Odluke o kućnom redu u stambenim zgradama – Grad Beograd“. Pored toga, plakat sadrži i najvažnije telefone gradskih komunalnih preduzeća i samog Beo-kom servisa.

Može se preuzeti u prostorijama Beo-kom servisa koji radi 7 do 22 h, sedam dana u nedelji. Ukoliko građani Beograda ne mogu da reše svoje probleme sa komunalnom službom za koju smatraju da je nadležna ili ukoliko ne znaju koja služba jeste nadležna, mogu da se obrate Beo-kom servisu.


About the author

Penzin

Penzin je portal posvećen pitanjima starenja i poznih godina, kao i posledica koje će ovaj trend imati na pojedinca i društvo. Penzin edukuje, informiše i podseća na važne probleme i moguća rešenja za one koji se pripremaju ili su već u poznijim godinama, za one koji žele na vreme da razmotre sve mogućnosti, za one koji se staraju o ostarelim roditeljima, bakama i dekama. Za sve nas...

Tefter

Tefter

Draganova nagrada

Draganova nagrada - nagradni konkurs za najbolje putopisne priče i pesme starijih

Isplata penzija