Aktivni u poznim godinama Foto albumi

Kristi Brinkli pred svoj 60. rođendan

Rođena je 1954. godine u Americi, ali je njen put ka uspehu počeo u Parizu gde ju je,  kao studentkinju istorije umetnosti, eto klišea, otkrio američki fotograf u pošti. 

Kristi Brinkli, jedno od najpoznatijih lica savremenog sveta, zna kako se poštuje sopstvena ličnost. I sopstvene godine.

Rođena je 1954. godine u Americi, ali je njen put ka uspehu počeo u Parizu, davne 1973, gde ju je,  kao studentkinju istorije umetnosti, eto klišea, otkrio američki fotograf u pošti. Kristi je, u svakom slučaju, imala zdrave pameti i umela je da maksimalno iskoristi svoj izgled.

Bila je i glumica, TV ličnost, ali je najpoznatija po dugogodišnjem stažu kao fotomodel. Njeno lice na naslovnim stranama bilo je garancija da će se časopis rasprodati. Zato se i pojavila na preko 500 naslovnica, a drži i rekord među modelima zbog najdužeg trajanja ugovora sa jednom kozmetičkom kućom. Ona je, naime, četvrt veka bila zaštitno lice američke firme CoverGirl.

Naravno, pamet joj ne bi pomogla da je vremenom izgubila svoj fantastičan izgled. Međutim, njoj vreme kao da ne može ništa. Mnogi nagađaju da je Kristi izabrala dobrog hirurga i da o tome mudro ćuti. Nije potvrđeno da je imala bilo kakvu hiruršku intervenciju, ali mladoliki izgled stalno budi nove sumnje i nove tračeve.

Štagod bila istina, ono što čini razliku između Kristi i njenih vršnjakinja za koje se zna da su bile na operaciji, ali da im ni ona nije pomogla da vrate vreme unazad, jeste stav o prihvatanju života i starenja. Kristi, pre svega, uvek blista. To je teško postići isključivo hirurškim putem.Fotografija je snimljena sredinom januara 2014. godine, par nedelja pre Kristinog 60. rođendana

 


About the author

Penzin

Penzin je portal posvećen pitanjima starenja i poznih godina, kao i posledica koje će ovaj trend imati na pojedinca i društvo. Penzin edukuje, informiše i podseća na važne probleme i moguća rešenja za one koji se pripremaju ili su već u poznijim godinama, za one koji žele na vreme da razmotre sve mogućnosti, za one koji se staraju o ostarelim roditeljima, bakama i dekama. Za sve nas...

Tefter

Tefter

Draganova nagrada

Draganova nagrada - nagradni konkurs za najbolje putopisne priče i pesme starijih

Isplata penzija