Početna Magazin Godine Kilometar kose nadomak cilja – još 35 metara!

Kilometar kose nadomak cilja – još 35 metara!

Kilometar kose nadomak cilja – još 35 metara!

Humanitarna inicijativa Kilometar kose je veoma blizu svog cilja – nakon manje od šest meseci, kosu za izradu perika za bolesnu decu je doniralo preko 3000 ljudi!

Poslednjim brojanjem pristigle kose evidentirano je da je prikupljeno 964 metra kose!

Otvaranjem Google oglasa na ovoj strani pomažete rad Penzina. Hvala vam unapred!

U partnerskim salonima koji se nalaze širom Srbije moguće je donirati kosu i dobiti besplatno šišanje do 31. jula 2015. godine.

Iz saopštenja koje je ovim povodom pristiglo redakciji Penzina:

Dragi naši Penzin,

Hvala Vam što ste na samom početku humanitarne inicijative Kilometar kose pružili podršku i proširili vest o našem radu. To je doprinelo našim rezultatima i raduje nas što možemo da podelimo lepe vesti – nadomak smo našeg cilja!

Nakon prikupljenog kilometra, zainteresovani donatori će kosu i dalje moći da pošalju poštom ili lično donesu na adrese dostupne na Fejzbuk stranici Kilometra kose.

;

Kilometar kose obezbeđuje besplatne perike od prirodne kose deci i mladima uzrasta do 21 godine, koji su zbog bolesti ili medicinskog tretmana izgubili svoju kosu. Na ovaj način, njima se vraća samopouzdanje i osećaj identiteta dok prolaze kroz teške životne trenutke. Perike se izrađuju po meri i za jednu periku potrebno je 6 do 8 donacija kose i gotovo mesec dana rada vlasuljara.

Pozivaju se i društveno odgovorne kompanije, organizacije i udruženja da se akciji priključe doniranjem finansijskih sredstava koja bi pomogla nastavak projekta.

Podelite sa prijateljima i pratite Penzin na Fejzbuku!