Karavan zimnice na beogradskom Kaleniću

Karavan zimnice biće ponovo organizovan na beogradskom Kaleniću tokom vikenda, 16-17. januara, najavilo je JKP „Gradske pijace“.

Pijačni „Karavan zimnice“ biće organizovan i u subotu 16. januara i u nedelju, 17. januara 2021. godine na beogradskoj pijaci Kalenić. Ponudu Karavana možete videti tokom oba dana u periodu od 8 do 16 časova.

Otvaranjem Google oglasa na ovoj strani pomažete rad Penzina. Hvala vam unapred!

Pored svežeg voća i povrća, svi posetioci pijace Kalenić će tokom ovog vikenda imati priliku da kupe i domaće proizvode pripremljene po tradicionalnoj recepturi.

U okviru Karavana zimnice, predstaviće se poljoprivredni proizvođači sa raznovrsnom ponudom zdravih i kvalitetnih namirnica. Oni će posetiocima Karavana ponuditi svoju slatku i slanu zimnicu, med, zanatske proizvode, vina…

Posetiocima se nudi širok odabir proizvoda. Među njima su ajvari, različite salate, kompoti, džemovi i pekmezi, sirupi, suvo voće, sokovi… Ove i mnoge druge specijalitete zainteresovani će moći da pazare po pristupačnim cenama.

JKP „Gradske pijace“ želi da, organizacijom Karavana zimnice, pokaže da brine o potrebama savremenog potrošača kad su u pitanju sva njegova interesovanja. Karavan zimnice, takođe, predstavlja značajnu kariku u plasmanu autentičnih domaćih proizvoda.

Kako navodi JKP „Gradske pijace“, ovo javno preduzeće neguje visok stepen odgovornosti i prema kupcima i prema prodavcima. Stoga podsećaju posetioce beogradskih pijaca da ostanu odgovorni, da održavaju preporučenu fizičku distancu i da nose zaštitne maske.

Ulaz na Karavan zimnice je slobodan.
Beogradska pijaca Kalenić, na Vračaru, 16. i 17. januara od 08 do 16 časova

Izvor: Gradske pijace
Fotografija: Gradske pijace

Podsećamo: