Moja Penzija Pitanja i odgovori

Kako Penzin može da Vam pomogne?

Sajt Penzin napravljen je kao Vodič u kome možete pronaći sve ono što Vas interesuje, i sve ono o čemu možda još uvek niste razmišljali a može Vam biti od pomoći za kvalitetniji i ugodniji život.

U magazinu Godine svakoga dana možete pratiti vesti i zanimljivosti, pregledati albume i fotografije, itd. U Tefteru možete pronaći adrese i telefone najbližih apoteka, zdravstvenih ustanova, specijalizovanih prodavnica, itd.

U oblasti posvećenoj Vašoj Penziji možete pronaći brojne zakone, a među njima i one koji naročito štite Vaša prava na život, rad, dostojanstvo, zdravstveno osiguranje i zaštitu, itd. Tu možete redovno pratiti i objave posvećene isplati penzija.

Pratite nas na Fejzbuku ili drugim društvenim mrežama, prijavite se za besplatne informacije koje ćete dobijati na Vašu mejl adresu, pišite nam – pitanja, priče, predloge, kritike. Ostanimo u kontaktu!


About the author

Penzin

Penzin je portal posvećen pitanjima starenja i poznih godina, kao i posledica koje će ovaj trend imati na pojedinca i društvo. Penzin edukuje, informiše i podseća na važne probleme i moguća rešenja za one koji se pripremaju ili su već u poznijim godinama, za one koji žele na vreme da razmotre sve mogućnosti, za one koji se staraju o ostarelim roditeljima, bakama i dekama. Za sve nas...

Tefter

Tefter

Draganova nagrada

Draganova nagrada - nagradni konkurs za najbolje putopisne priče i pesme starijih

Isplata penzija