Početna Magazin Godine Kad ljubi 83-godišnji Bosanac, nema se vremena za gubljenje

Kad ljubi 83-godišnji Bosanac, nema se vremena za gubljenje

Romantična priča o zaljubljenom 83-godišnjem Bosancu ima sasvim praktičan završetak

Sarajevski list Avaz pre par dana dobio je pismo 83-godišnjeg Sarajlije u kome on moli da mu pomognu da nađe ženu kojoj ne zna ime, ali oseća da je ona ona prava. Ovoj neobičnoj, ali tako romantičnoj molbi, redakcija Avaza izašla je u susret.

Gospodin Adem Omerović je ispričao kako mu je na autobuskoj stanici u Sarajevu prišla žena od oko 60 godina.
Ne zna kako se zove, ali zna da je iz Foče. Ova lepa žena i on počeli su da pričaju, otkrivši da imaju isto viđenje prilika u BiH i mnoga zajednička interesovanja.

Otvaranjem Google oglasa na ovoj strani pomažete rad Penzina. Hvala vam unapred!

Gospodin Omerović ima dva propala braka iza sebe, ali je rekao da veruje da je tog dana sreo ženu svog života. Žali što je pustio da prva uđe u autobus jer je ona prošla ka sredini, a on morao da ostane pored vrata. Redakcija Avaza je objavila njegov broj telefona pošto je mislio da će mu se ona javiti jer je pri izlasku iz autobusa video ljubav i u njenim očima.

Ako ste se već ponadali da će ova romantična priča imati srećan kraj, razočaraćemo vas. Ne zato što kraj nije srećan, već što priča nije baš romantična. Gospodin Omerović se, naime, danas ponovo obratio listu Avaz rekavši da neće više da čeka kraj telefona. Čekao je cela dva dana. Ali kada je već skrenuo pažnju javnosti, gospodin Omerović je rešio i da obelodani da će se ipak oženiti drugom ženom koja se javi. „Nadao sam se da će se javiti, ali ništa. Život ide dalje. Sada tražim drugu ženu, ali imam i kriterije. Trebala bi imati bar 60 godina, da ima završenu srednju školu, da lijepo izgleda, da je ugodna za druženje i, naravno, da je zdrava“.

On nudi svoje dve penzije za život, a treću bi njih dvoje trošili na putovanja po Evropi i Americi. Široko, iako ne baš romantično.