Početna Magazin Godine Kad 61-godišnji model reklamira kupaće kostime (FOTO galerija)

Kad 61-godišnji model reklamira kupaće kostime (FOTO galerija)

Kad 61-godišnji model reklamira kupaće kostime (FOTO galerija)

Internet prodavnica The Dreslyn udružila se sa markom donjeg veša Land of Women, kako bi napravili liniju kupaćih kostima koji neće biti izrazito, ili kako oni kažu, „hiper-seksualni“. Da bi prikazali kako lepota ne mora biti podvučena estetikom seksa, oni su izabrali da njihovu liniju proizvoda predstave fotografije 61-godišnje Jezemine Rosi (Yezemeenah Rossi).

– Ova žena zrači zdravljem i vitalnošću. Ona je samopouzdana, umetnica je, vodi računa o sebi i predstavlja osobu koja je živi, putuje, poseduje inteligenciju i samopouzdanje, i pušta da to sija iz nje – kažu autori kupaćih kostima.

Otvaranjem Google oglasa na ovoj strani pomažete rad Penzina. Hvala vam unapred!

Jezemina je rođenja 1955. godine u Francuskoj i odrasla je na ostrvu Korzika. Danas živi u Malibuu, Kalifornija. Bavi se vizuelnim umetnostima, izrađuje fotografije autoportreta, a o svom izgledu kaže:

– Nema tu neke tajne. Samo sam jela organsku hranu davno pre nego što je to postao trend. Ulje koristim samo na koži. Kosu mažem uljem od uljane repice. Jednom nedeljno utrljavam kožu maslinovo ulje i fini šećer, jedem jedan avokado dnevno, i organsko meso i ribu.

 

izvor: Huffington Post
prevod: Penzin