Foto albumi Jezera i vode Srbije Srbija

Jezera Srbije na Gugl mapama

Albumom sa satelitskim prikazima jezera u Srbiji preuzetih sa Guglovih mapa Penzin želi da pokaže poznate i nepoznate, iskorišćene i potpuno zapuštene potencijale stajaćih voda i pregrađenih rečnih tokova u Srbiji.

Svaki deo zemlje može se pohvaliti većim i manjim, prirodnim i veštačkim jezerima i jezercima, barama i branama, mrtvajama reka, ribnjacima, itd.

Sve njih želeli smo da prikažemo na jednom mestu. Na nekima se može kupati, na nekima pecati, na nekima zaraziti, nekima ploviti, kraj nekih šetati, na nekima i više stvari odjednom, ali, sve ove vode, bez razlike, predstavljaju brušene i nebrušene dijamante zemlje Srbije.

Za početak, odaberite sebi najbližu i provedite makar nekoliko sati na njoj. A ima ih dovoljno da svaki vikend u narednih nekoliko godina provedete kraj neke druge vode predstavljene ovde.


About the author

Penzin

Penzin je portal posvećen pitanjima starenja i poznih godina, kao i posledica koje će ovaj trend imati na pojedinca i društvo. Penzin edukuje, informiše i podseća na važne probleme i moguća rešenja za one koji se pripremaju ili su već u poznijim godinama, za one koji žele na vreme da razmotre sve mogućnosti, za one koji se staraju o ostarelim roditeljima, bakama i dekama. Za sve nas...

Tefter

Tefter

Draganova nagrada

Draganova nagrada - nagradni konkurs za najbolje putopisne priče i pesme starijih

Isplata penzija