Isplata penzija Moja Penzija

Isplata prvog dela penzija za oktobar za kategoriju bivši zaposleni (novembar 2015)

Isplate penzija - pratite na Penzinu!

Fond za penzijsko i invalidsko osiguranje Republike Srbije objavio je datum početka isplate prvog dela penzija za oktobar 2015. godine za kategoriju bivši zaposleni – isplata u novembru.

Prvi deo oktobarskih penzija za kategoriju bivši zaposleni počeće da se isplaćuje od ponedeljka, 9. novembra 2015. godine. Prema načinu isplate, penzije za bivše zaposlene isplaćivaće se:

  • od utorka 10. novembra – preko tekućih računa
  • od ponedeljka 9. novembra – na šalterima pošta
  • od ponedeljka 9. novembra – na kućne adrese

penzionerska-porodicna-popust-kartica-penzin

Preko Penzina možete da naručite i Penzionerske i Porodične popust kartice. Sve informacije možete naći u tekstu ovde: Penzionerska i Porodične popust kartice

Obrazac za naručivanje možete naći klikom na dugme ispod

[maxbutton id=”1″]

Na Penzinu možete pronaći i mnogo drugih korisnih i zanimljivih informacija:


About the author

Penzin

Penzin je portal posvećen pitanjima starenja i poznih godina, kao i posledica koje će ovaj trend imati na pojedinca i društvo. Penzin edukuje, informiše i podseća na važne probleme i moguća rešenja za one koji se pripremaju ili su već u poznijim godinama, za one koji žele na vreme da razmotre sve mogućnosti, za one koji se staraju o ostarelim roditeljima, bakama i dekama. Za sve nas...

2 Comments

Click here to post a comment
  • Poštovani!
    Molim vas da tacno pisete vreme isplata penzija:nikada na pósti nema isplate pre nego na tekucim racunim.Penzije na pósti su dan kasnije nego u bankama.Obratite pažnju na to i objasnite korisnicima da banke isplaćuju da pre.

    • Poštovana, mi prenosimo informaciju koju objavljuje PIO. Postoji razlika u danima – kada koja banka svojim korisnicima isplaćuje penzije, pa PIO ovako verovatno daje najkasniji datum kada biste morali imati penziju na računu banke. Možda bismo mogli da dodamo tu reč “najkasnije”?

Tefter

Tefter

Draganova nagrada

Draganova nagrada - nagradni konkurs za najbolje putopisne priče i pesme starijih

Isplata penzija