Isplata penzija Moja Penzija

Isplata drugog dela penzija za april za kategoriju bivši zaposleni (maj 2016)

Isplate penzija - pratite na Penzinu!

Fond za penzijsko i invalidsko osiguranje Republike Srbije objavio je datum početka isplate drugog dela penzija za april 2016. godine za kategoriju bivši zaposleni – isplata u maju 2016.

penzin-fejzbuk-naslovna-slajder

Drugi deo aprilskih penzija za kategoriju bivši zaposleni počeće da se isplaćuje od srede, 25. maja 2016. godine:

  • sreda, 25. maj – preko tekućih računa
  • sreda, 25. maj – na šalterima pošta
  • sreda, 25. maj – na kućne adrese.

Pratite Penzin na Fejzbuku!

Na Penzinu možete pronaći i mnogo drugih korisnih i zanimljivih informacija:


About the author

Penzin

Penzin je portal posvećen pitanjima starenja i poznih godina, kao i posledica koje će ovaj trend imati na pojedinca i društvo. Penzin edukuje, informiše i podseća na važne probleme i moguća rešenja za one koji se pripremaju ili su već u poznijim godinama, za one koji žele na vreme da razmotre sve mogućnosti, za one koji se staraju o ostarelim roditeljima, bakama i dekama. Za sve nas...

2 Comments

Click here to post a comment
  • IMAM MAJKU STARU 85 GOD. ŽIVI SAMA U PANČEVU I TEŽAK JE SRČANI BOLESNIK A U POSLEDNJE VREME TESKO SE I KREĆE, NE MOŽE DA SPAVA A NEKONTROLISANO I MOKRI. DVA PUTA SMO PODNOSILI ZAHTEV ZA TUDJU NEGU ( PRIMA PORODIČNU PENZIJU cca 17 hilj. din) iODBIJENA JE I MOLBA! JA ŽIVIM U TEMERINU A ONA NE ŽELI NI U DOM NI KOD NAS, SAMO U SVOJOJ KUĆI HOCE DA BUDE. KAŽITE DA LI JE IKAKO MOGUĆE DA DOBIJE TUDJU NEGU BILO NOVČANU POMOĆ ILI LICE STRUČNO OSPOSOBLJENO DA JE OBILAZI ‘I PRUŽA NEOPHODNU POMOĆ?KOME DA SE OBRATIM? HVALA UNAPRED.

    • Poštovana,
      Mi jedino možemo da Vas uputimo na lokalni Centar za socijalni rad. Ali ako su Vašu majku već odbili, dok ne dokažete da joj se zdravstveno stanje promenilo (pogoršalo) oni neće promeniti odluku. Znamo da je teško, znamo za mnoge takve slučajeve, ali ne znamo kako da Vam pomognemo. Ne znamo na koga da Vas uputimo.

Tefter

Tefter

Draganova nagrada

Draganova nagrada - nagradni konkurs za najbolje putopisne priče i pesme starijih

Isplata penzija