Informacije o vanrednom stanju preko Vajbera

Informacije o vanrednom stanju dostupne su od danas i preko Vibera/Vajbera.

Građani Srbije od sada na mnogo lakši i brži način mogu da se informišu o svim aktuelnostima u vezi sa vanredim stanjem u Republici Srbiji izazvanim korona virusom. Naime, ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja je pokrenulo „Viber Community“ kanal.

Otvaranjem Google oglasa na ovoj strani pomažete rad Penzina. Hvala vam unapred!

Zoran Đorđević, ministar za rad naglasio je da resorno ministarstvo želi da građanima pruži sve informacije u vezi sa trenutnom situacijom. Cilj je da se građani obaveste o svojim pravima i obavezama u toku vanredne situacije.

(Napomena Penzina: Pretpostavljamo da je ministar za rad mislio na vanredno stanje koje je proglašeno u Srbiji, a ne na vanrednu situaciju.)

„Veoma je bitno da naši građani u svakom trenutku znaju šta se dešava u njihovoj zemlji, jer se u ovakvim situacijama, u kojoj je naša zemlja trenutno, stanje menja iz časa u čas. Želimo da znaju da država sve preduzima radi njihove bolje zaštite, ali da joj je cilj i da svaki čovek vodi brigu o sebi i svojim najbližima, jer jedino na takav način možemo doprineti očuvanju svog zdravlja i zdravlja svih nas“, rekao je ministar Đorđević.

Za pristup Viber kanalu potrebno je da uđete na link:

https://invite.viber.com/?g2=AQAvhfvNJOa3VUtB6BHqdqQ%2FS4dU6dl5W7nYQUAlpKImwvtz2z4Y4gLy%2FVxj%2Bk3g&lang=sr

Ovaj link automatski vodi na Viber Community kanal.

Kada se prozor otvori, kliknite na JOIN kako biste pristupili Viber Community kanalu.

Pratite Vesti Penzina.