Informacije o vanrednom stanju preko Vajbera

Informacije o vanrednom stanju dostupne su od danas i preko Vibera/Vajbera.

Građani Srbije od sada na mnogo lakši i brži način mogu da se informišu o svim aktuelnostima u vezi sa vanredim stanjem u Republici Srbiji izazvanim korona virusom. Naime, ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja je pokrenulo „Viber Community“ kanal.

Zoran Đorđević, ministar za rad naglasio je da resorno ministarstvo želi da građanima pruži sve informacije u vezi sa trenutnom situacijom. Cilj je da se građani obaveste o svojim pravima i obavezama u toku vanredne situacije.

(Napomena Penzina: Pretpostavljamo da je ministar za rad mislio na vanredno stanje koje je proglašeno u Srbiji, a ne na vanrednu situaciju.)

„Veoma je bitno da naši građani u svakom trenutku znaju šta se dešava u njihovoj zemlji, jer se u ovakvim situacijama, u kojoj je naša zemlja trenutno, stanje menja iz časa u čas. Želimo da znaju da država sve preduzima radi njihove bolje zaštite, ali da joj je cilj i da svaki čovek vodi brigu o sebi i svojim najbližima, jer jedino na takav način možemo doprineti očuvanju svog zdravlja i zdravlja svih nas“, rekao je ministar Đorđević.

Za pristup Viber kanalu potrebno je da uđete na link:

https://invite.viber.com/?g2=AQAvhfvNJOa3VUtB6BHqdqQ%2FS4dU6dl5W7nYQUAlpKImwvtz2z4Y4gLy%2FVxj%2Bk3g&lang=sr

Ovaj link automatski vodi na Viber Community kanal.

Kada se prozor otvori, kliknite na JOIN kako biste pristupili Viber Community kanalu.

Pratite Vesti Penzina.