Magazin Godine Život i godine

Humanitarna akcija JKP Gradska čistoća u Beogradu

Javno komunalno preduzeće “Gradska čistoća” pokrenulo je 14. decembra 2013. godine humanitarnu akciju prikupljanja polovne garderobe, obuće, ćebadi i igračaka za socijalno najugroženije sugrađane.

Gradska čistoća poziva sugrađane dobre volje da se pridruže akciji i da stvari koje žele da doniraju donesu na jednu od lokacija tog javnog preduzeća u gradu.

Stvari koje sugrađani budu donirali biće prosleđene Prihvatilištu za odrasla i stara lica u Kumodražu, Dnevnom centru za decu uključenu u život i rad na ulici na Novom Beogradu i u Sigurnu kuću.

– Dovoljno je da stvari koje sugrađani doniraju, garderoba, obuća, ćebad i igračake, budu čiste i nepohabane kako bi nekome još koristile – navodi se u saopštenju koje prenosi Tanjug.


About the author

Penzin

Penzin je portal posvećen pitanjima starenja i poznih godina, kao i posledica koje će ovaj trend imati na pojedinca i društvo. Penzin edukuje, informiše i podseća na važne probleme i moguća rešenja za one koji se pripremaju ili su već u poznijim godinama, za one koji žele na vreme da razmotre sve mogućnosti, za one koji se staraju o ostarelim roditeljima, bakama i dekama. Za sve nas...

Tefter

Tefter

Draganova nagrada

Draganova nagrada - nagradni konkurs za najbolje putopisne priče i pesme starijih

Isplata penzija