Magazin Godine Srbija

Humanitarna akcija ‘Doniraj koliko želiš i trči koliko možeš’

Pokret 65+ sa Beogradskim trkačkim klubom organizuje, 17. maja 2014. godine, na Adi Ciganliji (klub Šuma, na početku Makiške strane), humanitarnu trku.

Okupljanje učesnika je u 08.30h, a start trke zakazan je za 09.00h. Moto trke je “Doniraj koliko želiš i trči koliko možeš”. Ruta trke je krug oko Ade Ciganlije, za one koji su spremni da istrče ceo krug.

Cena minimalnog paketa je 200 dinara, a učesnici dobijaju specijalnu trkačku kragnu i flašicu Rosa vode i time doniraju novac Pokretu 65+ i pomažu akciji zbrinjavanja najstarijih i najnemoćnijih sugrađana.

Pokret 65+ nastoji da reši problem teškog života najstarijih sugrađana. To čini u saradnji sa organizacijama civilnog sektora koje se već decenijama bave brigom o starijoj populaciji.


About the author

Penzin

Penzin je portal posvećen pitanjima starenja i poznih godina, kao i posledica koje će ovaj trend imati na pojedinca i društvo. Penzin edukuje, informiše i podseća na važne probleme i moguća rešenja za one koji se pripremaju ili su već u poznijim godinama, za one koji žele na vreme da razmotre sve mogućnosti, za one koji se staraju o ostarelim roditeljima, bakama i dekama. Za sve nas...

Tefter

Tefter

Draganova nagrada

Draganova nagrada - nagradni konkurs za najbolje putopisne priče i pesme starijih

Isplata penzija