Početna Magazin Godine Horoskop za utorak, 21. oktobar 2014.

Horoskop za utorak, 21. oktobar 2014.

Horoskop za utorak, 21. oktobar 2014.

Jedan od onih dana koji se razlikuju od dana oko sebe po tome što u iznenađujuće mirni. Ali tu mirnoću primetimo tek kad vreme prođe. Tog trena, isuviše uzbuđeni vremenom u kome živimo, nje nismo svesni.

Možda ćemo privremeno smanjenje intenziteta pripisati nemirnoj noći. Jer mnogi će noć između ponedeljka i utorka provesti u borbi sa nagomilanim mislima, sa računanjem i procenjivanjem koji se vrzmaju po glavi u trenutku kada je ona preumorna i željna sna, ali i nemoćna da se opusti i otera brige.

Otvaranjem Google oglasa na ovoj strani pomažete rad Penzina. Hvala vam unapred!

Rano popodne, Mesec se pridružuje društvancu u znaku Vage. Tako će naredna dva dana u Vagi biti Sunce, Mesec, Merkur retrogradni i Venera. Sem Marsa, sve lične planete su tu.

Vaga je znak „drugog“. Ona je društveno ogledalo bez koga ne bismo znali kako izgledamo. Jer osveštavamo sopstvo posmatranjem sebe u očima drugih. Ovaj dan, donekle mirniji od dana koji ga okružuju, iskoristimo da se zagledamo u oči osobe pored nas. Oslušnimo šta nam govori. Naučićemo mnogo i o sebi i povezati se jače sa ljudima oko sebe.

Potrebno je da uskladimo svoje potrebe sa višim ciljevima zajednice kojoj pripadamo. Ne radi se o žrtvovanju, nego o pronalaženju načina da na najbolji mogući način iskoristimo snagu grupe da bismo postigli sopstvene ciljeve. Zajednica će sa svoje strane napredovati zahvaljujući uspehu pojedinca.