Horoskop za utorak, 21. oktobar 2014.

Horoskop za utorak, 21. oktobar 2014.
Vazdušni znaci

Jedan od onih dana koji se razlikuju od dana oko sebe po tome što u iznenađujuće mirni. Ali tu mirnoću primetimo tek kad vreme prođe. Tog trena, isuviše uzbuđeni vremenom u kome živimo, nje nismo svesni.

Možda ćemo privremeno smanjenje intenziteta pripisati nemirnoj noći. Jer mnogi će noć između ponedeljka i utorka provesti u borbi sa nagomilanim mislima, sa računanjem i procenjivanjem koji se vrzmaju po glavi u trenutku kada je ona preumorna i željna sna, ali i nemoćna da se opusti i otera brige.

Rano popodne, Mesec se pridružuje društvancu u znaku Vage. Tako će naredna dva dana u Vagi biti Sunce, Mesec, Merkur retrogradni i Venera. Sem Marsa, sve lične planete su tu.

Vaga je znak “drugog”. Ona je društveno ogledalo bez koga ne bismo znali kako izgledamo. Jer osveštavamo sopstvo posmatranjem sebe u očima drugih. Ovaj dan, donekle mirniji od dana koji ga okružuju, iskoristimo da se zagledamo u oči osobe pored nas. Oslušnimo šta nam govori. Naučićemo mnogo i o sebi i povezati se jače sa ljudima oko sebe.

Potrebno je da uskladimo svoje potrebe sa višim ciljevima zajednice kojoj pripadamo. Ne radi se o žrtvovanju, nego o pronalaženju načina da na najbolji mogući način iskoristimo snagu grupe da bismo postigli sopstvene ciljeve. Zajednica će sa svoje strane napredovati zahvaljujući uspehu pojedinca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *