Početna Magazin Godine Horoskop za ponedeljak, 20. oktobar 2014.

Horoskop za ponedeljak, 20. oktobar 2014.

Horoskop za ponedeljak, 20. oktobar 2014.

Divan dan pred nama. Makar nam nebo divnu postavku pravi. Možda se ne snađemo sa scenarijom, navikli na drugačije uloge. Ali, dajte sve od sebe da iskoristite ono što nam se pruža.

Danas nebeska tela prave nekoliko pozitivnih međusobnih veza (v. Astrološki pregled neba) mešajući skladno svoje energije. Uključene su planete u vatrenim i vazdušnim znacima, tako da bi ovo mogla biti još jedna šansa vezana za projekte koje smo pokrenuli ili se njima aktivno bavili u toku ove jeseni.

Ova reč „projekat“ postala je pomalo izlizana, a da čak i nije naša, ali mi je u horoskopima Penzina koristimo da bismo opisali bilo koje delovanje koje nije puko izvršavanje zadataka ili posao koji se obavlja samo da bi se otaljao, već rad koji podrazumeva i želju da se postigne nešto više, kojim se angažuju naše stvaralačke snage, bez obzira o kom domenu i nivou da je reč. Ovaj dan je odličan za završavanje ili poslednje provere takvih projekata.

Otvaranjem Google oglasa na ovoj strani pomažete rad Penzina. Hvala vam unapred!

Takođe, obrazovni radnici, studenti i učenici mogu odlično da iskoriste ovaj dan. Sve što je u vezi sa širenjem i primanjem znanja danas dobija podsticaj.

Rešavanje sporova i uopšte administrativno-pravni poslovi takođe se pokreću sa mrtve tačke i/ili se dobijaju nove informacije. Ovde samo treba biti oprezan kada je u pitanju potpisivanje bilo kakvih dokumenata jer je Merkur još uvek retrogradan. Ako možete, danas pregovarajte, razmatrajte, ali ne potpisujte. Ako morate da potpišete, proverite sve nekoliko puta, od zaglavlja do sitnih slova.

Bez obzira na ovo, i sve osobe koje se bave prodajom imaju pred sobom berićetan dan. Ukoliko je u pitanju prodaja vezana za umetnička dela, još bolje. Isto tako i sami umetnici i svi stvaraoci lepog danas imaju mogućnost da bolje plasiraju svoje delo.

Za sve nas, dan pred nama je ispunjen mogućnostima za lepe romantične susrete ili predivne trenutke sa partnerom. Takođe, ukoliko danas sretnete nekog iz svoje prošlosti, situacija će biti mnogo lepša nego što to obično biva.

Za sve je ovo dan ispunjen mogućnostima kako na emotivnom, tako i na poslovnom planu. Najbolje vibracije dobijaju vazdušni (Blizanac, Vaga i Vodolija) i vatreni znaci (Ovan, Lav i Strelac).