Početna Magazin Godine Horoskop za utorak, 14. oktobar 2014.

Horoskop za utorak, 14. oktobar 2014.

Horoskop za utorak, 14. oktobar 2014.

Dan će biti divan ako se ispuni i delić obećanja koje nebo nudi. A nebo nudi, pre svega, zanimljive kontakte.

Otvaranjem Google oglasa na ovoj strani pomažete rad Penzina. Hvala vam unapred!

Moguće su nove veze, a postojeće se popravljaju zahvaljujući većoj otvorenosti i međusobnom razumevanju. Naklonost se lakše izražava i možemo očekivati lepe gestove i prijatne razgovore sa drugima.

Iskoristite dan da ugostite nekoga ili da odete u posetu. Putovanja započeta danas imaju sve šanse da budu uspešna bilo da je reč o zadovoljstvu ili poslu.

Što se samog posla tiče, trenutak je povoljan i za razgovore o finansijama. Većini će danas biti lakše da tačno procene koje su njihove potrebe i da na pravi način postave svoje zahteve. Ako ste planirali da tražite povišicu, ovo je dan za to.

Sa druge strane, imamo i snažnu podršku za razvijanje ili iskorištavanje punog potencijala naših umetničkih sposobnosti. Ukoliko ste želeli da pokrenete neki umetnički projekat ili da razvijete neki svoj skriveni talenat, učinite to danas. Napredak će biti mnogo brži. Ukoliko ste stvaralac koji već ima šta da pokaže, iskoristite ovaj i naredni dan za prezentaciju svog dela. Naići ćete na mnogo bolji prijem.

Oni koji lepotu ne stvaraju, nego žele da kupovinom unesu nešto lepo u svoj život, trebalo bi da se sa sigurnošću upuste u to. Dan je pogodan za kupovinu vrednih stvari neprolazne lepote.

Baš zato što bolje shvatamo trajne vrednosti, pravimo bolje procene i, samim tim, bolje izbore, promišljeni rizik bi mogao da donese profit.

Iako odličan za druženje i kontakte sa drugima, ovaj dan je podjednako dobar i za uživanje u samoći. U zavisnosti od naših unutrašnjih potreba, snagu bismo mogli da nađemo u izolaciji podjednako kao i u druženju.

Naglasak je na uživanju. Nađite načina da uživate, vratiće vam se daleko većom snagom i vitalnošću.