Horoskop Magazin Godine

Horoskop za ponedeljak, 13. oktobar 2014.

Mars

Sedmica u kojoj će komunikacija biti naglašena, počinje baš u tom maniru. Ovaj ponedeljak bi mogao da, kada je količina podataka i broj kontakata u pitanju, uleti u kliše.

Mejlovi, zvonjava fiksnih i mobilih telefona, mnoštvo novih i starih podataka – sve bi moglo da se slije u ovaj dan.

Uprkos tome, dan ne bi trebalo da bude naporan. Makar ne većini i makar ne za prosečan ponedeljak. Od tri planete koje su nam prethodnih dana pružale združenu podršku, danas je najizraženiji Mars. Potrebna nam je sva moguća energija kada su dani zahtevni i haotični, da doguramo do večeri.

Danas energije imamo i spremni smo i orni za delovanje.
Samo bi trebalo pripaziti, naročito u prepodnevnim časovima, da nas energija ne ponese pa da nehotice nekome stanemo na žulj. Usled žurbe, mogli bismo da učinimo nešto što će povrediti druge. Takođe, treba voditi računa da se ne razletimo na sto strana i neutrališemo sopstveni polet njegovim raspršivanjem.

Nije uobičajeno savetovati nekome ko je pun energije da prikoči, ali danas nam je potrebno upravo to – da samo malčice smanjimo gas. Staloženim delovanjem mnogo ćemo više postići, a nećemo ugroziti ni sebe niti povrediti nekoga u svojoj blizini.

Uveče ćemo, pored produktivnog dana iza sebe, imati dovoljno snage za zabavu i druženja. Iskoristite dan, ali ne srljajte.

Posebno bi, kada je u pitanju razvodnjavanje energije, oprezne trebalo da budu osobe rođene u drugoj i trećoj dekadi promenljivih znakova, dakle: junski Blizanci, septembarske Device, decembarski Strelčevi i martovske Ribe.

About the author

Penzin

Penzin je portal posvećen pitanjima starenja i poznih godina, kao i posledica koje će ovaj trend imati na pojedinca i društvo. Penzin edukuje, informiše i podseća na važne probleme i moguća rešenja za one koji se pripremaju ili su već u poznijim godinama, za one koji žele na vreme da razmotre sve mogućnosti, za one koji se staraju o ostarelim roditeljima, bakama i dekama. Za sve nas...

Tefter

Tefter

Draganova nagrada

Draganova nagrada - nagradni konkurs za najbolje putopisne priče i pesme starijih

Isplata penzija