Početna Magazin Godine Horoskop za utorak, 12. avgust 2014. godine

Horoskop za utorak, 12. avgust 2014. godine

Horoskop za utorak, 12. avgust 2014. godine

Prepodne ćete radne zadatke i obaveze završavati lako, skoro neprimetno, naročito ako ste deo kolektiva. Kao da će veći deo tereta preuzimati drugi.

Otvaranjem Google oglasa na ovoj strani pomažete rad Penzina. Hvala vam unapred!

Lep osećaj, za promenu. Radna energija postoji, radi se temeljno i ozbiljno, a ljudi su spremniji da pomognu jedni drugima.

Sredinom dana, možda i ne osetimo prelaz Venere iz znaka Raka u znak Lava. Ali će se promena atmosfere osetiti već u narednim danima. Venera će doprineti jačini fiksne i lavovske energije ove sedmice. Sve do petka, u Lavu će biti Sunce, Merkur, Venera, Jupiter i Lilit, a u petak Merkur prelazi u Devicu.

Svejedno, cele sedmice Lavovima ovaj stelijum daje snagu koja onima koji nisu zagledani isključivo u sebe daje jak zamajac za sve vrste poduhvata, dok onim Lavovima koji stalno drže ogledalo ispred nosa, ovaj stelijum može da blesne isuviše snažno i povredi i njih i njihovu okolinu tim bljeskom.

Što se same Venere tiče, ona će u znaku Lava ostati do 5. septembra. Ona jeste prvakinja pozorišta, koja žudi za divljenjem i pažnjom i izaziva ih na svakom koraku. Ali nju ne treba svrstati u koš sebičnih i samoživih – kako prima, ona isto tako i pruža. Voli i divi se strasno i verno, nepodeljene pažnje. Do smrti. Veliki gestovi, ali veliko i srce.

Ove godine i Jupiter je u Lavu, te će se oni sresti u ovom znaku na samom početku iduće sedmice. Njihovo združeno delovanje može se, međutim, osetiti već ove nedelje.

Naredne dane svi možemo doživeti kao prave letnje, pune strasti (jer i Mars je u Škorpiji) i snažnih emocija. Sve varniči od naboja. Ako ne možete ljubav da izlijete na nekoga, iskoristite astrološke prilike da posetite kulturna dešavanja u svom mestu ili okolini.

Onima koji putuju na odmor u narednom periodu preporučujemo, u istom maniru, da se prepuste čarolijama mora i letnjih ljubavi ili da posete letnju scenu ili da uživaju u dobroj muzici bar u restoranima i tavernama. Opuštanja nema, bilo da ste u zemlji ili inostranstvu. Bez obzira na vremenske prilike, ostatak ovog leta biće vreo i ispunjen događajima.

Što se ovog utorka konkretno tiče, Ribe će najviše profitirati i od rada i od uživanja u kasnom popodnevu i večeri, i to naročito Ribe rođene krajem februara i prvih deset dana marta.