Početna Magazin Godine Horoskop za utorak, 12. avgust 2014. godine

Horoskop za utorak, 12. avgust 2014. godine

Horoskop za utorak, 12. avgust 2014. godine

Prepodne ćete radne zadatke i obaveze završavati lako, skoro neprimetno, naročito ako ste deo kolektiva. Kao da će veći deo tereta preuzimati drugi.

Lep osećaj, za promenu. Radna energija postoji, radi se temeljno i ozbiljno, a ljudi su spremniji da pomognu jedni drugima.

Sredinom dana, možda i ne osetimo prelaz Venere iz znaka Raka u znak Lava. Ali će se promena atmosfere osetiti već u narednim danima. Venera će doprineti jačini fiksne i lavovske energije ove sedmice. Sve do petka, u Lavu će biti Sunce, Merkur, Venera, Jupiter i Lilit, a u petak Merkur prelazi u Devicu.

Svejedno, cele sedmice Lavovima ovaj stelijum daje snagu koja onima koji nisu zagledani isključivo u sebe daje jak zamajac za sve vrste poduhvata, dok onim Lavovima koji stalno drže ogledalo ispred nosa, ovaj stelijum može da blesne isuviše snažno i povredi i njih i njihovu okolinu tim bljeskom.

Što se same Venere tiče, ona će u znaku Lava ostati do 5. septembra. Ona jeste prvakinja pozorišta, koja žudi za divljenjem i pažnjom i izaziva ih na svakom koraku. Ali nju ne treba svrstati u koš sebičnih i samoživih – kako prima, ona isto tako i pruža. Voli i divi se strasno i verno, nepodeljene pažnje. Do smrti. Veliki gestovi, ali veliko i srce.

Ove godine i Jupiter je u Lavu, te će se oni sresti u ovom znaku na samom početku iduće sedmice. Njihovo združeno delovanje može se, međutim, osetiti već ove nedelje.

Naredne dane svi možemo doživeti kao prave letnje, pune strasti (jer i Mars je u Škorpiji) i snažnih emocija. Sve varniči od naboja. Ako ne možete ljubav da izlijete na nekoga, iskoristite astrološke prilike da posetite kulturna dešavanja u svom mestu ili okolini.

Onima koji putuju na odmor u narednom periodu preporučujemo, u istom maniru, da se prepuste čarolijama mora i letnjih ljubavi ili da posete letnju scenu ili da uživaju u dobroj muzici bar u restoranima i tavernama. Opuštanja nema, bilo da ste u zemlji ili inostranstvu. Bez obzira na vremenske prilike, ostatak ovog leta biće vreo i ispunjen događajima.

Što se ovog utorka konkretno tiče, Ribe će najviše profitirati i od rada i od uživanja u kasnom popodnevu i večeri, i to naročito Ribe rođene krajem februara i prvih deset dana marta.