Početna Magazin Godine Horoskop za sredu, 13. avgust 2014. godine

Horoskop za sredu, 13. avgust 2014. godine

Horoskop za sredu, 13. avgust 2014. godine

Ako posla, dakle pre svega kreativnog, imate, potrudite se da iskoristite ovaj uticaj. Posao ćete brzo i uspešno završiti i ostaće vam dovoljno vremena da uživate. Bez griže savesti.

Otvaranjem Google oglasa na ovoj strani pomažete rad Penzina. Hvala vam unapred!

Prilagođavanje i utvrđivanje. Reči koje karakterišu sedmicu, pa i ovu sredu. Nekome će prilagođavanje teže pasti. Mnogi neće primetiti da se bilo šta utvrđuje, misleći da stvari stoje i da nema razvoja događaja. Jednostavno, ovih dana je potrebno da se na postojećim pozicijama nađe bolji oslonac kako bi se krenulo dalje.

Mesec će nakon 15h preći iz znaka Riba u znak Ovna i pružiti podršku planetama na početnim stepenima Lava – Veneri i Jupiteru. Ne treba zaboraviti da je Lav znak detinjstva i igre. Dok su dešavanja u ozbiljnom, odraslom svetu na prividnom „stand by“ režimu, razmislite da popodne i veče, makar delić dana posvetite svojoj ili tuđoj deci. Probudite i dete u sebi. Da biste se sutra lakše nosili sa malim i velikim problemima odraslog doba, dozvolite sebi da baterije napunite igrajući se. Kao dete. Sa decom.

I za umetnike kažu da su velika deca. Pa onda i nije neobično što se sreda i četvrtak i njima posebno osmehuju. Ovo su dobri dani i za sve one kojima je u poslu potrebno malo nadhnuća i inspiracije. Ako nešto treba da uradite, počnite to od polovine današnjeg dana jer ćete sve kreativne poslove lakše i, pre svega, bolje raditi.

Ovaj uticaj se proteže i na četvrtak, ali nemojte dozvoliti sebi, ako možete da delate odmah, da poslove prebacujete za sutrašnji dan. Jer ova snažna kreativna energija nosi u sebi opasnost i da mislimo da mnogo toga možemo brže i bolje nego što je u stvarnosti moguće, a mogu nas preterano opustiti i razigrani Venera i Jupiter u Lavu koje u igri neće sputavati ni Sunce ni Merkur u istom znaku. Naprotiv, mogu samo da im se priključe.

Ništa loše iz toga ne može biti. Uživajte u čarima leta, ali se nemojte žaliti kasnije da ste nešto mogli, a niste uradili. Ako posla, dakle pre svega kreativnog, imate, potrudite se da iskoristite ovaj uticaj. Posao ćete brzo i uspešno završiti i ostaće vam dovoljno vremena da uživate. Bez griže savesti.