Horoskop Magazin Godine

Horoskop za sredu, 13. avgust 2014. godine

Lav

Ako posla, dakle pre svega kreativnog, imate, potrudite se da iskoristite ovaj uticaj. Posao ćete brzo i uspešno završiti i ostaće vam dovoljno vremena da uživate. Bez griže savesti.

Prilagođavanje i utvrđivanje. Reči koje karakterišu sedmicu, pa i ovu sredu. Nekome će prilagođavanje teže pasti. Mnogi neće primetiti da se bilo šta utvrđuje, misleći da stvari stoje i da nema razvoja događaja. Jednostavno, ovih dana je potrebno da se na postojećim pozicijama nađe bolji oslonac kako bi se krenulo dalje.

Mesec će nakon 15h preći iz znaka Riba u znak Ovna i pružiti podršku planetama na početnim stepenima Lava – Veneri i Jupiteru. Ne treba zaboraviti da je Lav znak detinjstva i igre. Dok su dešavanja u ozbiljnom, odraslom svetu na prividnom “stand by” režimu, razmislite da popodne i veče, makar delić dana posvetite svojoj ili tuđoj deci. Probudite i dete u sebi. Da biste se sutra lakše nosili sa malim i velikim problemima odraslog doba, dozvolite sebi da baterije napunite igrajući se. Kao dete. Sa decom.

I za umetnike kažu da su velika deca. Pa onda i nije neobično što se sreda i četvrtak i njima posebno osmehuju. Ovo su dobri dani i za sve one kojima je u poslu potrebno malo nadhnuća i inspiracije. Ako nešto treba da uradite, počnite to od polovine današnjeg dana jer ćete sve kreativne poslove lakše i, pre svega, bolje raditi.

Ovaj uticaj se proteže i na četvrtak, ali nemojte dozvoliti sebi, ako možete da delate odmah, da poslove prebacujete za sutrašnji dan. Jer ova snažna kreativna energija nosi u sebi opasnost i da mislimo da mnogo toga možemo brže i bolje nego što je u stvarnosti moguće, a mogu nas preterano opustiti i razigrani Venera i Jupiter u Lavu koje u igri neće sputavati ni Sunce ni Merkur u istom znaku. Naprotiv, mogu samo da im se priključe.

Ništa loše iz toga ne može biti. Uživajte u čarima leta, ali se nemojte žaliti kasnije da ste nešto mogli, a niste uradili. Ako posla, dakle pre svega kreativnog, imate, potrudite se da iskoristite ovaj uticaj. Posao ćete brzo i uspešno završiti i ostaće vam dovoljno vremena da uživate. Bez griže savesti.


About the author

Penzin

Penzin je portal posvećen pitanjima starenja i poznih godina, kao i posledica koje će ovaj trend imati na pojedinca i društvo. Penzin edukuje, informiše i podseća na važne probleme i moguća rešenja za one koji se pripremaju ili su već u poznijim godinama, za one koji žele na vreme da razmotre sve mogućnosti, za one koji se staraju o ostarelim roditeljima, bakama i dekama. Za sve nas...

Tefter

Tefter

Draganova nagrada

Draganova nagrada - nagradni konkurs za najbolje putopisne priče i pesme starijih

Isplata penzija